Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En mycket trött kille

är vår Theo. Men det är inte så konstigt egentligen när han inte vill äta.

             

                                                        

 Igår gjorde vi inte så mycket utan vi tog det lugnt hela förmiddagen. Sen åkte vi i väg och hämtade en symaskin, (nä jag skall inte börja sy), men jag hittade en gammal symaskin på blocket som jag skall fixa till och ha i hallen. Efter det hälsade vi på några kompisar som bor i Vittsjö. Det var så länge sedan vi sågs senast, så det var riktigt kul att träffas. Theo var först riktigt trött och satt bara ner och somnade nästan, men efter att han fått lite mat plus Sondmatning, piggnade han till. Sen började Alma som är deras 8-åriga dotter att leka och hoppa runt framför honom. Med lite ny energi i kroppen, Almas karisma och Axels bilar som Theo fick låna, så blev det genast lite roligare. Det var ett tag sedan vi så honom så glad, han älskade barnen. Han hasade sig fram efter Alma för varje steg hon tog. Vi behöver kanske inte berätta för er att hon är blond. Vilken underbar liten kille och tjej, tack Alma och Axel för att ni tog hand om Theo och gjorde kvällen fin för honom. För första gången kändes det som om han var en av dom och han behandlades inte som ett handikappat barn, det värmer mitt hjärta. Den kvällen kommer jag aldrig att glömma. Som om det inte var tillräckligt med att Theo hade det trevligt, så bjöd pappa Anders på dom godaste Sconesen jag ätit på länge, med en underbart god blåbärs sylt. Mmm vi ser fram emot ett recept så Tommy kan baka när vi kommer hem till Norrland igen. Tack Anders och Cicci för en trevlig kväll.

               

 Sen var det dags att åka hemmåt för vi skulle handla lite till moster innan vi skulle hem och lägga ner Theo. När vi öppnade dörren hos moster möttes vi av en underbar doft av nybakat bröd, jag bara säger det, vi kommer att rulla härifrån.

 Kvällen avslutades som traditionen bjuder med några Yatzypartier.

Idag vaknade jag och kände mig förkyld, hängig och med ont i kroppen. Men vi skall åka till City Gross och storhandla för jag skall göra matlådor till Markus och Mats som dom kan frysa in.

 Nu har Theo vaknat och låter som en Tiger, bäst att hämta honom!!! 

Ha en bra dag alla ni där ute.

Kram Paula. 

 

Onsdagen den 29 december 2010 kl. 11:48

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238