Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En fantasi värld

känns det som man bor i. Det är så vackert där ute att man inte kan låta bli att småle när man åker bil och tittar ut. Tänk om det var en fantasi värld vi levde i på riktigt, vad bra allt skulle vara då. Theo skulle inte vara sjuk och det skulle inte finnas krig i världen, Linda skulle inte behöva må som hon gör och alla skulle bara ha det så himla mysigt. Men verkligheten kom ifatt oss när Theo är så grinig och inte äter.

  Idag fick jag ringa till "barn" i Ö-vik för Theo har ätit så dåligt och han vill inte ens ha vatten. Dom tyckte att vi skulle ringa till barnakuten här i Helsingborg så att dom kunde sätta in en ny Sond på Theo. Tommy ringde dit och vi fick komma in med honom, så det var bara att sätta sig i bilen och åka ner. Dom var super trevliga och dom tyckte att Theo också var super trevlig. Sköterskan sa att dom aldrig har haft ett barn som skrattade när dom satte in en Sond förut. Allt gick jätte bra och dom träffade rätt på en gång. Det var ju skönt att Theo slapp plågas.

                             

 Tänk att man inte kunde få ha Julfrid denna Julen heller. Man försöker glömma bort att Theo är sjuk och bara njuta av tillvaron, men fantasi världen är bara där ute och inte i vårt liv.

 När vi var klara på sjukhuset åkte vi ner till stan för att hämta Theos Epilepsimedicin. Han skall öka dosen nu efter två veckor, så det behövs ny medicin. Efter det åkte vi till Väla för att gå på Polarn & Pyret eftersom det är rea nu. Det blev bara en väst som han kan ha på nyår. Det andra får jag vänta med tills det blir halva reapriset, eller så får jag ta Mats med mig.  Klockan var mycket och vi var hungriga, men det var bara att glömma att äta på Väla, för det var tjockt med folk överallt.

 På väg hem när vi åkte E4an var det en olycka med en bil som låg på taket. Vet inte hur det gick med personerna i bilen, men vi hoppas att det gick bra. Efter det fick vi själv lite sladd på bilen eftersom det var glashalt just där. Med lugnet i behåll gick allt bra, men Tommy sänkte farten efter det. Ännu en gång blev man påmind om hur snabbt livet kan förändra sig. Vi ringde Markus och hämtade upp honom på hemvägen och åkte till McDonalds för att äta.

               

Igår gick vi och lade oss redan klockan 22.30 för vi var jätte trötta. Jag var så frusen och hade ont i hela kroppen. Det var skönt att vakna i morse och känna sig utvilad.

 I kväll skall vi bara ta det lugnt, men Tommy skall köra till sin morbror för att hämta ved. Det går mycket ved nu när det är så kallt. I natt hade det kommit 10 cm nysnö, så det var ännu mer att skotta. Med andra ord, Tommy hade mer jobb.

 Nu är jag ganska trött i huvudet, så jag får önska er en trevlig kväll.

Kram Paula.

 

Måndagen den 27 december 2010 kl. 17:54

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238