Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En dålig dag

Gårdagen avslutade vi med ett besök hos vår vän Mats, där vi tittade på en film. Det var en ganska hyfsad film med Judie Foster i huvudrollen. Men det blev lite sent, så vi var nog inte i säng förrän närmare 02.00 och det straffade sig i morse. Då vaknade nämligen vår lille "Theorist" klockan halv fem !! Ja, ja som man bäddar får man ligga heter det ju.

 Theo har inte varit sig själv sen Julafton. Han äter och dricker dåligt och han hade ju som sagt feber också. Hans läppar har varit lite mörkblåaktiga också.

 När han hade fått sin välling fick han ligga i vår säng fram till halv åtta för att vi inte skulle väcka resten av huset. Men då verkade han vara hungrig så jag gav honom gröt. Men efter bara några skedar så vägrade han att äta mer. Istället gnuggade han ögonen och skrek som han brukar göra när han är trött. Ok, tänkte jag då går vi väl och lägger ner lilleman så han får sova lite till. Men när han kom i sängen kunde han inte slappna av och somna, så det var bara att hämta honom igen. Men ingenting var bra så jag gjorde ett nytt försök att lägga ner honom och denna gången var det mellan Paula och mig i vår säng. Han var såå nära att somna, men då ryckte han till och satte sig upp så vi fick ge upp. Istället åkte vi iväg och handlade lite saker till fika. Markus övningskörde ner till Örkelljunga och stannade där hemma. Han hade blivit trött på oss och ville träffa lite kompisar istället.

Det kom lite gäster till fikat som säkert bestod av minst sju sorters kakor! och vi hade det trevligt, men Theo var som sagt inte på bästa humör. Han skrek och skrek och inget var riktigt bra. Orsaken var säkert bland annat att han var jätte trött, men man vill ju inte lägga ner honom så nära klockan sju då han skall sova för natten.

Tiden kröp fram, men till slut blev klockan kvart över sex och vi orkade inte kämpa längre utan han fick sin medicin och välling och vi lade ner Theo som somnade på en gång.

          

Nu hoppas vi att han får må bättre snart, för det är jobbigt att se honom så här och han mår ju inte så bra av det själv heller förstås.

 Theo har bara vaknat en gång än så länge så nu önskar vi att han skall sova hela natten. Vi skall snart äta Julmatsrester, så vi hörs en annan dag. Ha det gott alla.

Pappa Tommy

 

 

Söndagen den 26 december 2010 kl. 20:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238