Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

GOD FORTSÄTTNING.

Ja, så har vi redan passerat Julafton och idag är det Juldagen. Dagarna går så fort så man hinner knappt med. Det var inte längesen vi hämtade Theos bror och idag är det redan dags att skjutsa honom till stationen.  Men det har varit hur trevligt som helst att få umgås i alla fall några dagar. Julafton var kanonmysig med trevligt sällskap och med jätte god Julmat. Vi hade inte "fuskat" innan så det var första gången som vi åt Julmat, så det smakade helt underbart. Min moster och Paula hjälptes åt att göra det så gott. Det sämsta är väl att man blir mätt så fort. Lite senare på kvällen åt vi Ris a´la Malta. . . . . behöver kanske inte säga mer. 

               

 Theo fick en hel del Julklappar, men han är ganska svårflörtad så det är mest dom "gamla" beprövade leksakerna som gäller än. Men vem vet, kanske han får en ny favorit snart. Just nu sitter här framför mig och leker med sin älskade spegel och hund. Theo var pepparkaksgubbe hela dagen, så han var så söt. Ni har kanske redan sett bilderna.

 Han var inte riktigt bra i magen igår så det blev en hel del blöjbyten dagen till ära. Han hade feber också och saknade matlust. Det syntes i ögonen att han inte var riktigt frisk, och han blev ganska trött och skrikig framåt kvällen. Men vi delade ut Julklapparna lite tidigare så att han fick vara med. Men det blir nästan för mycket för honom, när alla pratar och skrattar. När vi lade ner honom somnade han på en gång.

                              

Nu när allt är fixat med granar, Julklappar och mat så kan man slappna av mer och njuta av Julen. Skönt!

 Idag har vi inte så mycket på schemat. Men snart skall vi åka och hämta grabbarna i Markus lägenhet och sen skall vi åka till min bror och hälsa på. Det blir kanske lite fika där och sen är det dags att köra till Helsingborg, för tåget går vid tretiden.

 Det är helt otroligt att vintern och kylan har klamrat sig fast. Just nu har vi -13 grader och solen skiner, det är med andra ord en helt fantastisk vinterdag. (i Skåne)

Hoppas det blir lite mildare framöver, för vi skall se om vi kan hitta en pulka till Theo, så att han kan åka här ute i trädgården. Det måste vara en där man kan spänna fast honom, men det skall finnas.

 Nu måste jag snart varmköra bilen och klä på lilleman, så får vi se vad vi hittar på.

Det känns i alla fall så skönt att komma hemifrån och åka hit ner. Här trivs vi!

 

Ha en underbar och mysig Juldag

Pappa Tommy

 

Lördagen den 25 december 2010 kl. 11:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238