Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kramper och mera kramper

Ja, så är det tyvärr. I natt vaknade Theo klockan 00:00. Jag hämtade honom från hans säng och satte mig med honom framför TVn. Han krampade ganska mycket och jag fick uppfattningen att lilleman var rädd. Jag väckte Tommy, han fick ta över Theos rum så att jag och Theo kunde gå och lägga oss i vårt sovrum och titta på tv där i stället. Han kramade mig och ville ligga väldigt nära mig. Vi pratade om vad vi såg på tv och vi sjöng lite med och mellan varven lugnade jag honom efter att han hade fått  kramper. Klockan 03:00 så somnade både han och jag, men redan tjugo minuter över sex var det dax att gå upp igen.

            

Han har varit grinig idag, men det är inte så konstigt när han krampar som han gör. Jag är super trött och det är Tommy med, så vi har bestämt oss för att låsa vår dörr med alla kramper och allt annat jobbigt här hemma. Vi kommer att åka ner till Skåne redan på Lördag morgon om vädret tillåter det. Nu behöver vi få andas en annan luft, för det är så tungt här. Jag fattar inte hur jag klarar av dag in och dag ut, så nu vill jag inte vara här på ett tag.

Jag somnade i soffan ikväll, man är så trött så man orkar ingenting. Social, vad är det ?? jag och Tommy pratar inte så mycket med varandra, vi är för trötta för att orka kommunicera.

Theos läkare här från Ö-vik ringde ikväll och hon ville träffa oss på Tisdag, men jag sa att vi skulle åka bort. Hon tyckte att vi gjorde rätt, hon sa -Paula åk och vila upp dig! Jag sa om det skulle vara något med Theo skulle vi åka in till Helsingborgs sjukhus.

 -Ja, sa hon -men han har så mycket kramper så jag vill att du skall hämta en medicin som man ger i stjärten om han skulle få riktigt mycket kramper och dom inte ger med sig. Vi skulle alltså ge den bara om det var akut. Ja sa, -det är lugnt imorgon skall vi hämta medicinen så att vi har den med oss. Hon var orolig eftersom det är en 13 timmars bilresa, så det kunde vara bra att ha och det känns tryggt för oss att veta att vi har den med oss. Idag fick Theo ett jätte långt anfall, det var den längsta kramp han någonsin har fått.  

I morgon skall jag träffa min kurator, en underbar kvinna. Tur att det finns många olika även i denna bransh. Samma tid skall Tommy och Theo åka till habben. Theo skall äntligen testa sin rullstol som han kan ha ute, men som man säger bättre sent än aldrig. Sen skall dom till sjukgymnasten.

Mormor skulle ha kommit idag och passat Theo medan jag och Tommy skulle gått på stan för att handla lite julklappar. Men när hon ringde så var det ganska dålig väder så jag tyckte inte att hon skulle ge sig ut på vägarna. Hon skall komma förbi i morgon istället och krama om oss innan vi åker ner till Skåne.

Nu har en kompis tittat in, så jag önskar er en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Torsdagen den 16 december 2010 kl. 21:57

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238