Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

5 timmar hjälp i veckan..

det är mycket tyckte LSS handläggaren, men jag hade inte så höga förväntningar heller. Tyvärr så har vi varit med ett tag nu, så vi har lärt oss att inte ta ut något i förskott. Först kom juristen som var en väldigt lättsam och trevlig kvinna, dessutom blev hon helt såld på Theo. Hon var väldigt lätt att prata med och man fick känslan att man har känt henne länge. Men i andra hand så kommer dom ju att tjäna pengar på oss om det går sin väg. Ja sen kom ju dom andra också som inte tjänar pengar utan där Theo kommer att kosta dom pengar i stället. Dom var ju trevliga också men utan "gulli gull" med Theo.

Theo krampade ganska mycker under tiden dom var här och han har inte sovit sen i morse klockan 05:00. Det blev mycket prat och mera prat. Sen var det dags att resumera det hela. Då tyckte tanten från LSS att 5 timmar i veckan är jätte mycket hjälp. Jag tittade på henne och sa -Menar du att 5 timmar är mycket? -Ja, svarade hon, men jag kan inte säga till dig hur du skall disponera dom. Men jag kan ge dig ett råd att du kan spara alla timmarna till en dag i veckan, sen kan du gå och sätta dig någon stans och läsa en bok eller bara andas.......Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men den känslan är inte heller ny för mig. Så jag valde bara att vara tyst och titta på henne. Sen har jag funderat lite för avlösaren som kommer att jobba med Theo får ju inte lämna vårt hem. Men jag kan inte vila och läsa en bok i samma rum som Theo och som ni vet så bor vi i en trea. Jag får nog ta ut en stol och läsa min bok i 5 timmar och sen tror jag att jag måste besöka sjukhuset med lunginflamation. Brr, det låter så himla trevligt med -23 grader ute.

Men varför skall jag gnälla, jag får ju andas och läsa min bok.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Tisdagen den 14 december 2010 kl. 19:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238