Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En bra dag.

Lördag och inget speciellt på schemat, vad kan man mer önska sig. Jo, att Theo skall må bra så klart och det gör han nu efter att vi slutat med medicinen. Han vaknade inte alltför tidigt, men både Paula och jag var lite trötta. Vi "slarvade" nämligen lite i natt. Vi gick och lade oss ganska sent för vi var inte så trötta då. Jag brukar annars slockna ganska tidigt, men igår gick det bra att sitta uppe lite extra. När vi hade krupit ner under täcket sa Paula, -Jag är hungrig ! och när jag hörde det och började att känna efter, så nog var jag det också. Sagt och gjort, vi klev upp igen och rostade lite mackor och när vi ändå satt där så blev det några Yatzy matcher. Det var jätte mysigt, men sen är det ju klart att man var lite tröttare i morse.

Jag åkte och handlade lite gott bröd och lite annat smått och gott till frukost, det blev nästan en hotellvariant idag. Theo som hade varit uppe några timmar började att gäspa och då tog vi tillfället i akt och lade ner honom och samtidigt gick vi också och slumrade en stund. Det var riktigt skönt. 

           

Theo har börjat att leka ganska bra på egen hand och om man inte går förbi eller stör honom så kan han sitta ett bra tag. Sen tar han sig ju fram ganska skapligt genom att hasa på sin rumpa, så nu kommer han till oss om vi är i köket. När han hade ätit sin lunch, så klädde vi på honom och åkte ner till stan och idag var det premiär för rullstolen. Det var allt lite spännande att se hur han skulle reagera. Vi hade vagnen med för säkerhets skull. Men det gick hur bra som helst, Theo satt där och tittade runt på allt som hände. Han slog inte med ryggen mot ryggstödet som han har gjort i vagnen, så det var ju riktigt positivt. Sen är det bra genom att han får träna ryggen hela tiden, eftersom han har en lite framåtlutad position. Sen är det ju balansen som också får sin träning. Det är intressant att se hur folk behandlar en olika när man kommer med en rullstol. Innan har vi fått en del blickar som har sagt "kan ni inte få tyst på ert barn" "han måste vara väldigt bortskämd". Men idag var det helt annorlunda, folk tittade mycket på stolen av förklarliga skäl eftersom den är ganska speciell och annorlunda. Men dom tittade på Theo och log och verkade vara mycket mer förstående. Det var riktigt skönt och man behövde inte gå på helspänn hela tiden.

Men Theo blev ganska trött efter någon timme och då beslöt vi oss för att åka och handla lite mat innan vi åkte hem. Sen stannade Paula nere på stan med en kompis, för att äta lite lunch. Jag och Theo åkte hem och jag lade ner honom. Medan han sov passade jag på att äta och städa undan lite. Skönt för Paula att hon får komma iväg lite på egen hand också, annars blir det ju mycket tid hemma med Theo. Alla behöver ju sin "egentid".

Vi har varit hemma sedan och Theo har lekt själv och lite senare fick han gunga, vilket han gillar jätte mycket. Han säger ifrån ganska ljudligt när han tycker att farten är för låg och då är det bara till att sätta mer fart.

Theos läkare ringde i kväll och berättade att hon hade mejlat receptet till Apoteket. Hon skulle gjort det tidigare på dagen, men hade haft fullt upp på mottagningen. Så nu skall vi åka och hämta ut medicinen i morgon och han skall börja att ta första tabletten. Det är som sagt tabletter denna gången, men dom kan lösas upp i lite vatten så det skall säkert gå bra att ge honom. Det är bara en gång om dagen och väldigt liten dos till att börja med. En biverkning var att han kan få hudutslag....hm ni håller väl tummarna för att han skall slippa det i alla fall. Om det skulle bli så, då får vi avbryta på en gång.

Theo sover sött nu, efter att han suttit i sängen och "pratat" och skrattat ett bra tag.

Paula lagade till en helt fantastisk måltid som var underbart god. Det var Entrecot, med lite sallad och en del tillbehör, så det var väldigt enkelt, men oj så gott.

            

Nu skall jag passa på att umgås med min älskade Paula. Det skulle inte förvåna mig om det blir lite mer Yatzy och kanske lite glögg med pepparkaka.

Ha det bra och sköt om er.

Vi njuter av att ha vår Theo tillbaka

Pappa Tommy

 

 

Lördagen den 11 december 2010 kl. 21:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238