Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tusen tack till alla er

som har skrivit här på bloggen och som har ringt och skickat sms

Vi är hemma, men vi är så trötta. Vi fick Theo att somna igår kväll, men jag var alldeles uppe i varv och kunde inte koppla av för jag var så orolig. Vi hittade på något så att vi skulle varva ner, men min idé var inte precis så avkopplande. Jag kom på att vi skulle göra ett pepparkakshus till Theo, men det var inte det lättaste, så jag smällte bara sockret och sen gjorde Tommy resten. Men det blev ganska mysigt, eller hur?

                

Jag hade jätte ont i magen och ville bara spy och min mage var helt kontig. Jag gick till Theos rum flera gånger, Tommy hade babyvakten på högsta volym och ändå kunde jag inte koppla av. Tommy gick och lade sig, men jag satt kvar i rummet och "vaktade" Theo. Han var kall, så jag fixade till hans täcke. Klockan 03:00 vaknade han och var som en isbit och hans små armar bara darrade och hans lilla huvud också.

Jag sa till Tommy att han kunde gå och sova i Theos rum, så hade jag Theo på natten och så kunde han ta över på morgon. Det är dumt att båda är vakna och trötta hela dagen efter. Så Tommy tog extra sängen i Theos rum och Theo tog över hans pappas plats i vår säng. Där låg vi nära varandra och jag höll hans lilla kropp varm och vi sjöng och tittade på tv. Mellan halv fem och fem, så somnade lilleman igen. Jag kände hur hans lilla kropp darrade intill mig och jag vågade inte ens blinka.

När klockan var 06:45 så gick jag och väckte Tommy. Då tog han över Theo och så kunde jag sova i några timmar.

För en stund sedan så ringde Theos läkare, hon hade fått tag i en Barn Neurolog från Sundsvall. Han tyckte inte att dom skulle försöka mer med den medicinen, för den är väldigt stark och Theo reagerar väldigt starkt. Så nu skall vi vänta tills imorgon så att medicinen går ur hans kropp och då skall han börja med en annan medicin som är svagare. Hoppas verkligen att det ska gå bättre denna gången. Hon skall ringa oss imorgon och berätta hur vi skall börja att ge honom den nya medicinen. Men det kommer att ta flera månader innan dom börjar trappa upp dosen eftersom Theo är så känslig.

Igår ringde läkaren till Tommy och berättade hur dom skulle gå vidare med hans Njurstenar. Senaste röntgen visade som innan att det finns fyra stycken och hon sa att det är inget att göra mer än att vänta på att dom skall komma ut. Men det kommer att göra ont, så han skulle ha sin medicin med sig överallt. En ny röntgen kommer att göras i Januari.

Dagens agenda är tom liksom mitt huvud. Så idag blir det mycket vila och vi skall bara vara med varandra.

Önskar er alla där ute en trevlig dag.

Kram/Paula

 

Fredagen den 10 december 2010 kl. 13:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238