Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lilleman är dålig igen

 fy inte nu igen. Theo har sovit mer än vanligt idag igen och i hans ögon finns inget liv. Han skakar jätte mycket, krampar och det känns som han försvinner från oss korta stunder. Jag ringde till "Barn" för ett tag sen och pratade med hans läkare och hon tycker att vi skall sluta med medicinen på en gång. Men hon har svårt att få tag i någon Barnneurolog nu i kväll, så hon skulle ta tag i det imorgon, men om Theo blir sämre så skall vi åka in på en gång.

Inte nu igen! Igår var det ju bara en vecka sedan förra gången. Vi är inte på benen än, skall vi behöva få uppleva det en gång till? NEJ, NEJ jag vill inte! Det känns som att jag inte kan andas, det trycker i min bröstkorg av ångest, det finns inga ord som kan beskriva känslan.

         

Tänk om det är hans sjukdom som gör att det blir så? Dom kan ju inte garantera oss att det är från medicinen. Stackars lilleman som inte får må bra. Snart är det dags att natta honom, men hur kan vi sova? Jag vet att jag kommer att ha en sömnlös natt och Tommy känner sig inte bra än, han har ingen ork. Måste vi gå igenom allt? Ingenting blir gjort här hemma, man går som en zombi som aldrig får landa i den hemska vardagen som vi har.

Jag vet det blir en gnällig blogg idag, men jag måste få skriva av mig så att jag kan få lite luft.

Theo sitter hos Tommy nu och han gör precis som sist, han är så himla orolig och har svårt att komma till ro. Jag förbereder mig på att jag inte skall fly om han blir borta igen, jag måste finnas hos dom. Jag hoppas verkligen att jag kommer att klara av det om han blir sämre.

Kram/Paula

                                                    

 

 

Torsdagen den 9 december 2010 kl. 16:28

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238