Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kylan fortsätter

Det är en rejäl vinter som har tagit oss i sitt grepp. Det är bara den 1:e December i morgon och det är redan så kallt. I morse var det -18* här i Örnsköldsvik. Men vintern är lång så det blir säkert fler tillfällen att skriva om den.

I Söndags åt vi som vi skrev tidigare en väldigt smarrig stek med potatismos och en ljuvlig sås. Till det åt vi en god sallad och lite rödvinbärsgelé. Mmm det var gott, kan jag lova. Innan på eftermiddagen ringde grannen och frågade om vi ville titta in och dricka lite glögg och äta pepparkakor och lussebullar. Vi tvekade inte länge innan vi tackade ja. Det är alltid gott med första glöggen för säsongen och så värmer det skönt.

I går var "A" här och tog hand om Theo i två timmar. När han gick så var det dags för Paula att åka iväg på lite egentid. Det var ett sk "inredningsparty" och både "H" och "mormor" vara också med. Under tiden var jag hemma med Theo och försökte underhålla honom på  bästa sätt. Jag satt i soffan med honom i knäet och jag råkade somna, trött som man blir när man kommer hem från jobbet. Det var bara en liten tupplur, men Theo lyckades också somna och var inte alls glad när jag väckte upp honom några minuter senare.

Hans nya medicin som han får morgon och kväll har inte verkat än. Han får fortfarande små frånvarostunder, men Neurologen sa ju att vi skulle ge det minst 4 dagar. Men han är däremot väldigt trött och gnällig och ibland är inget bra. I kväll t.ex var han och jag ute för att handla. I vanliga fall brukar han vara så nöjd när han åker bil, men nu skrek han ganska mycket så det blev inte så lång tur idag. Det berodde säkert till viss del på att han var hungrig, men även när han hade ätit var han missnöjd. Vet inte om det är medicinen som kan göra honom sådan. Vi får helt enkelt avvakta och se hur det utvecklar sig.

I morgon Onsdag är det ganska mycket på schemat. Då skall jag jobba som vanligt fram till halv Elva och sen skall jag åka hem och hämta Paula och Theo, för då skall vi till sjukhuset igen. Denna gången är det först en röntgen av Theos höfter och därefter skall dom göra en Magnetröntgen av hjärnan. Då skall lilleman bli sövd igen och vi hoppas att allt skall gå bra, men man är alltid lite orolig inför sådana saker. Sen skall vi även försöka få dom att sätta in Sonden igen så vi kan fortsätta att mata Theo den vägen. Tror att dom skall väga honom också, för att se om det har gjort någon verkan och att han har gått upp i vikt sen sist. Nu har han ju i och för sig haft magsjuka också, så det var väl inte så positivt för vikten.

Men vi ses väl här igen och nu får ni ha en trevlig kväll. 

 

Pappa Tommy

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 21:34

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238