Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lördagen sov Theo

nästan hela dagen. Han var så otroligt trött så det var bara att lägga ner honom. Läkaren sa att man kunde bli väldigt trött av den nya medicinen och det blev han. Han får en ganska hög dos morgon och kväll, för läkaren tyckte att vi skulle starta med en hög dos och sedan trappa upp ganska fort. Eftersom han inte går i skolan så att han måste vara koncentrerad, så gör det ju inte så mycket om han är trött och så kanske han mår bättre snabbare och slipper vara borta några sekunder flera gånger om dagen. Han har haft några frånvaro attacker igår dom stunder han  var vaken, men idag har jag inte sett några än. Så när han sov så pass mycket som han gjorde i går, så  passade vi på och göra något här hemma.

Vi frostade av frysen och vi bakade bullar. Det var så länge sen som jag har bakat bullar, men dom blev precis som dom brukar,super goda och jätte farliga.

        

Tommy gick över till grannen med några stycken så att dom fick smaka. Sen kom hon hit med hennes svärmor och barnen för dom ville ha receptet på bullarna,  och det fick dom, det var bara trevligt.

På kvällen var Theo inte så glad, så han satt med oss och tittade på tv. Vid halv nio så testade vi att lägga ner honom igen, han protesterade men somnade ganska så snart.

I går var det dags igen, han drog ut sin Sond när Tommy hade duschat honom. Det var när jag skulle ta bort plåstret och sätta dit ett rent som lilleman var snabbare än jag och drog ut den. Så i morgon skall vi ringa till "barn" igen och se när vi kan komma dit och få en ny.

Eftersom Theo hade magsjuka i Torsdags så vill jag inte ta dit honom än. Det finns ju andra barn där och man vill inte sprida magsjuka precis. Han äter ju en del via munnen, men han har inte någon matlust direkt, sen är det för tidigt för att säga om det beror på att han nyss har varit sjuk eller om det är på grund av hans nya medicin.  En väldigt ovanlig biverkning var att man kunde tappa matlusten och det är det minsta av allt vi vill ha nu. Vi vill att han skall gå upp i vikt och bli stark.

Idag är det första Advent och ett ljus har tänts och det står Söndags Stek på menyn för Tommy önskade att få det till middag idag.

                           

" Mormor" ringde igår och undrade om vi ville åka till henne idag och äta middag där, men jag tackade nej för jag är rädd att Theo skall smitta henne så vi bestämde att vi kan ta det en annan dag. Annars tror jag inte att vi kommer att hitta på mycket mer idag. Jag och Theo har inte varit ute på ett tag för det är så fruktansvärt kallt. Just nu är det -13,2 grader.

Men jag skall i alla fall försöka få tag i min pappa, för jag har ringt i flera dagar nu utan att lyckas prata med honom.

Önskar er alla där ute en trevlig söndag.

Kram/Paula

 

Söndagen den 28 november 2010 kl. 13:14

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238