Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vilken natt

vi har haft. Tommy hade Theo till 00:00 sen var det min tur att ta över, så från  02:00 till 06:00 så hade jag en alldeles egen braskamin i min famn. Han var het som bara den så vi satt i soffan och tittade på TV. Klockan sex gick jag och väckte upp Tommy, för då kunde jag inte kämpa längre. Igår sa jag till "A" att han skulle komma klockan två, men på kvällen efter jag hade funderat ett tag så ändrade jag mig. Jag visste ju inte vilken natt vi skulle få då, men det kändes bäst att han skulle komma på morgonen.  Det visade sig att det inte var så dumt, han var väldigt välkommen när han kom, för då kunde jag och Tommy få sova några timmar. Sen var "herr och fru Tomte" här ikväll,lite slarviga som inte putsade fönstren, men Gardiner, ljusstakar och Stjärnor är på plats.Theo var lite gnällig men vi kunde ändå göra det viktigaste och det är så himla skönt att ha det gjort. Nu är det en sak mindre som man behöver tänka på. "A" var här två timmar på förmiddagen, sen sparade vi dom andra timmarna till eftermiddagen så att jag och Tommy kunde åka och handla.

När vi var i lampaffären så ringde Neurologen, hon hade fått svaren från EEG. Så hon ville att vi skulle ringa upp henne när vi kom hem. Men jag sa till Tommy att vi lika gärna kunde åka dit och träffa henne, då är det lättare att förstå vad hon säger. EEG visade att Theo har Epilepsi hela tiden på vänstra sidan av hans hjärna och att det ibland sträcker sig över på den högra sida av hjärnan. Dom vet inte vad det beror på än, men det var nog någon som skulle jobba på det i helgen. När dom gör Magnet Röntgen på Onsdag kanske dom kan se mer och förstår vad som orsakar Epilepsin. Så nu finns det en ny medicin här hemma som lilleman skall ta två gånger om dagen, morgon och kväll.

Theo krampar inte som man kan göra när man får Epilepsianfall.  Det jag tog upp med henne var att hans huvud faller ner och då kan jag inte få kontakt med honom. Sen när det går över så skakar han på axlarna och sen är han med igen. Vår lillegubbe, nu kanske det är lättare för dom att förstå mer om vad som är fel på honom.

Dubbla känslor igen, det är skönt att få ett svar på varför han försvinner ifrån oss ganska ofta, men samtidigt gör det så himla ont. Nä, nu skall jag inte skriva så att jag börja gråta igen. Nu skall vi bara njuta av våra fina fönster och ge oss själva en klapp på axeln att vi gjorde det fast vi inte haft så mycket till sömn. Vi hoppas  att Theo sover bättre i natt så vi kanske orkar att städa och baka lite bullar imorgon.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll.

kram/Paula

 

Fredagen den 26 november 2010 kl. 19:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238