Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mamma och Pappa ger igen,

 ja nu får Theo inte sova. Men han har varit jätte duktig, skrattat och tittat runt omkring. Tommy busar med honom nu som bara den och det är inte så svårt att hålla honom vaken. Den lilla killen kan konsten att inte sova. Men nu är det inte så länge kvar tills vi alla kan sova några timmar innan det är dags att vakna upp ingen. Stackars Tommy som skall jobba till halv ett på natten i morgon. I morgon ja, förmiddagen är fullbokad så då kan inte Tommy sova heller. Men vi fixar det också på ett eller annat sätt.

Vill passa på att tacka alla er som har skickat sms och som har ringt och skrivit här på bloggen och önskat oss lycka till. Det värmer jätte mycket.

Vår favorit sköterska var här alldeles nyss, så hon dansade och sjöng för Theo, jag och Tommy fick lite underhållning vi också.

Vi fick rum nummer 7 och packade upp våra saker och har gjort så hemma trevligt som det bara gick. Dom skall komma hit snart med en säng till Theo för han har ingen än.

Jag får skriva mer imorgon när vi har varit hos läkaren, får väl se om hon har fått något provsvar från blodproven som togs.

Har pratat med mina andra killar idag, min äldsta son är jätte förkyld men med Markus är allt bara bra. Snart kommer vi att få träffa dom igen, oj vad jag längtar. Vi skall fira Jul tillsammans, det var några år sen sist. Jag längtar jätte mycket.

Nä nu är det min tur att underhålla Theo, får kanske dansa lite för honom så han får skratta lite till. 

God natt önskar jag er alla där ute

Kram/Paula

 

Tisdagen den 23 november 2010 kl. 23:22

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Ikväll sover vi

på sjukhuset. Eller rättare sagt, vi får bara sova mellan 00:00 till 04:00 sen är det dags att gå upp igen. Tommy kommer bara att jobba till sju ikväll sen kommer han och hämtar oss och då åker vi direkt till "barnavdelningen". Jag hoppas verkligen att detta EEG blir av, det är så krångligt att hålla på och åka hit och dit och Theo hatar verkligen när dom tar fram måttbandet. Så jag kommer att hålla alla tår och fingrar för att det skall gå bra. "A" var här igår så jag tog min kudde och filt och en bra film och gick över till grannen och lånade hennes soffa och dvd, det var så mysigtoch det är så himla kallt ute, så där vill man inte vara. Igår var första gången jag matade Theo med Sonden. Jag har varit lite orolig för det, men det gick jätte bra, så nu är jag inte rädd längre.

Söndag natt var jätte jobbig. Theo grät några gånger och vi tror att han drömmer, så jag sprang dit några gånger och försökte lugna honom. Ja, sen vet jag inte vad som hände med mina tankar, dom slog som vågor mot min hjärna, vissa var små andra var jätte stora. Jag ville och försökte så gott jag bara kunde att styra bort dom  men jag kunde bara inte. Tårarna bara rann och jag var så fruktansvärt ledsen. Tommy vaknade av att jag grät 03:00 och då hade jag inte sovit någonting. Det var skönt att få prata med honom och dela med mig av mina tankar för efteråt så kunde jag koppla av och sova till slut.

Imorgon efter vi har varit och gjort EEG ska vi träffa Neurologen, gissa om jag längtar och nu när man har tolk så kommer allt att bli kanon bra.

"A" tycker att Theo har blivit sämre på att stå och det tycker jag och Tommy också. Vi skall ta upp det med läkaren imorgon. Sen har jag och Tommy skrivit under ansökan till kortis som han skall lämna på "habben" hos Kuratorn idag innan han åker på jobbet. Så långt har vi kommit med den saken och idag ringde en kvinna från dagis och sa att vi var välkomna dit. Men just nu har dom magsjuka, så vi väntar nog några dagar.  

I morse åkte Tommy iväg till sjukhuset för att göra en ny röntgen. Det var mest en kontroll över hur stenarna ligger och om dom har växt något. Det hela gick snabbt och han får nog veta resultatet innom en veckas tid. Idag ska jag packa lite som vi kan ha med oss ikväll, kanske lite spel eller någon film som vi kan titta på. Det är inte så trevligt att sova på sjukhuset, så då måste man göra det så mysigt som möjligt. En av personalen "känner" vi sen innan och hon är super trevlig,  dessutom jobbar "mormors" ex också där, så några bekanta ansikten kommer vi nog att få träffa ikväll. Vi har pratat om att vi kanske kan ta datorn med oss. Då finns det ju alltid något att fördriva tiden med.

Nä nu får jag lov att önska er alla där ute en trevlig dag.

Kram/Paula

 

Tisdagen den 23 november 2010 kl. 13:04

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238