Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Har nyss kommit hem

från "barn". Theo hade nämligen lyckats dra ut Sonden från hans lilla näsa i natt. Tommy ringde och vi fick komma dit kl 11:00. En av sköterskorna har vi träffat innan och hon är jätte gullig och den andra var också super trevlig. Den som vi "känner" skall jobba natten mellan Tisdag och Onsdag, vilken tur vi har.Det blev lite lugnande medicin innan dom skulle sätta in Sonden så att Theo inte skulle kämpa emot. Det gick bättre denna gången, han hostade lite och några tårar rann ner på hans små kinder men allt som allt så gick det bra. Nu har han fått mat och Tommy har lagt ner honom, han var lite groggy av medicinen.

Vi har inte hunnit titta på någon film än för igår var vi på stan en sväng med Theo. Vi var på Apoteket och köpte någon sorts olja som vi ska spreja i hans näsa så den inte blir så torr. Sen var vi på "Polarn" och kollade om det fanns någon rånarluva som Theo kunde ha, men dom var stora så vi skulle titta in till veckan för dom skulle få in fler i mindre storlekar.

(Sen undrar jag om ni som läser Theos blogg och inte bor i Ö-vik kunde hjälpa oss. Theo älskar bilar och det fanns en jätte fin tröja som var vit eller beige och som har massor med bilar som mönster, men tyvärr så var dom jätte stora. Dom mindre storlekarna var tyvärr slut. Så jag undrar om ni som bor i andra städer kunde se om dom hade samma tröja där på "Polarn o Pyret", men i storlek 92. Om ni kunde köpa åt oss så skickar vi pengar, det skulle vara jätte roligt om ni kunde hjälpa oss med det.)

Igår kväll åt vi med våra grannar.  Det blev Tapas till middag, mm super gott !!

När Theo vaknar skall han äta lite mellanmål, plus att han skall Sondmatas. Sen åker vi kanske iväg med bilen en liten sväng. Dom har visst visning av nybyggda hus på två ställen. Dels uppe på "Kusthöjden" med utsikt över staden och dels i Järved. Nu är det ju inte aktuellt för oss att köpa hus här, men det är kul att kika runt lite.

Snön ligger kvar och det ser ut som om vintern har kommit för att stanna. Idag var det bara ca 4 grader kallt, men till veckan skall det visst bli riktigt kallt. Brrrr

Ha det nu så gott i dag och var rädda om varandra.

Kram Paula.

 

Söndagen den 21 november 2010 kl. 13:42

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238