Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Akuttid på "Barn"

Vi blev tvungna att ringa till barnavdelningen på sjukhuset i kväll. Theo hade ätit och Tommy hade borstat tänderna på honom och han var klar för att gå och lägga sig. När Tommy lyfte upp honom då såg jag att det droppade blod från hans lilla näsa där han har Sonden. Så jag hämtade telefonen och ringde till "barn" och sa bara att jag var Theos mamma, då visste hon direkt vilket barn jag pratade om! Både hon och jag tyckte att vi skulle åka in så dom kunde titta på honom. Det slutade att blöda när vi kom fram. Dom var jätte snälla mot oss och det kändes så skönt att det var så trevlig personal som tog emot oss. Hon lyste med en lampa i Theos näsa och såg varifrån blodet kom.

Det är jätte kallt så vi har inte varit ute med Theo, för vi är rädda att han skall bli sjuk. Hon trodde ändå att det var på grund av den torra luften och att Sonden skaver i hans näsa så att ett blodkärl brast.

Det är samma kvinna som vi ska träffa fler gånger. Hon skall lära oss allt om Pegen, wow vilken underbar kvinna. Jag berättade nämligen att vi skall till Umeå där dom skall operera in Pegen på Theo och då undrade hon om vi hade fått någon information om det? -Nä, sa vi och då gick hon ut och hämtade en docka och slangar, pegar och tillbehör. Sen visade och berättade hon hur operationen skulle gå till. Oj, det värmer när man ser att det ändå finns så fina människor som jobbar inom vården. Men jag kan bara säga att det inte ser så trevligt ut och jag är väldigt rädd för att prova på att mata honom på det sättet. Men med ett så fint stöd då fixar man nog allt. 

Jag skickade ett sms till "A" och berättade för honom att vi var på väg till sjukhuset med Theo. Då ringde han på en gång och kollade hur det var, han är helt underbar, vi älskar honom. Jag lovade att jag skulle ringa tillbaka till honom när vi var klara och det gjorde jag. "A" har varit här med Theo idag mellan 14:00 och 18:00.

Jag och Tommy passade på att hälsa på Louise för hon har legat på sjukhuset och kom hem igår kväll. Så vi köpte lite blommor och tårta och sen lagade jag middag till dom, hela familjen. Hon har ju opererat sig och vad skall man annars ha vänner till? Att finnas där när någon behöver det.

Sen åkte jag och Tommy och hyrde lite filmer och vi köpte Sushi som vi åt nu efter att Theo somnat, mm så gott det var.

Så nu är helgen är räddad,dom säger att det skall bli kallt men vi skall ändå försöka att komma ut med Theo.

Önskar er alla en trevlig helg

Kram Paula

 

Fredagen den 19 november 2010 kl. 21:29

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238