Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hur mår jag egentligen??

Ja den frågan fick jag idag. Ibland önskar jag att jag hade varit mer rapp i käften än jag är. (Fast det är kanske inte alla som delar den önskan med mig). Ja, då skulle jag ha svarat -Hur vill DU att jag ska må ?
Saker och ting fungerar inte, han träffar inte någon för att träna, vi får inte någon tolk utan det är vår sjukgymnast som skall tolka åt oss, hm det skall bli intressant, jag längtar till Onsdag. Theo väntar på sin rullstol sen ett år tillbaka och dom har inte hört av sig angående uteplatsen. Läkaren har sagt att vi skall till Umeå för att göra en "video EEG" sen ett och ett halvt år tillbaka och vi har inte hört något än. Jag har pratat om att Theo är liten, han har fortfarande storlek 86 på hans kläder men det var inte någon som gjorde någonting åt saken. Men när Logopeden hade filmat honom och hon berättade för dom andra vad hon hade sett, då minsann hände det saker.
Ja, jag har inte någon utbildning utan jag är bara en mamma som är väldigt observant och det är inte alltid som det är uppskattat. Jag som mamma kan inte och får inte veta mer än dom. Ja bloggen kunde vara hur lång som helst om jag skulle skriva ner alla dumheter som vi har hört i två år nu. Jag funderar starkt på att skriva en bok. "Att vara mamma till Theo ".
Det som var självklart innan är inte det längre. Jag åt min lunch nu när Tommy kom hem från jobbet. I morse hade jag "A" här och jag hade möte med kommunen och Kuratorn. Sen var det dags att mata Theo och efter det skulle han sova. Men dom håller på att borra i lägenheten bredvid så Theo bara skrek och skakade. Det finns på film men tyvärr så är det något problem med hemsidan så vi kan inte ladda upp filmerna som vi har. Duscha kan jag inte, då måste jag ringa någon granne eller vänta på att Tommy kommer hem och någon mer hjälp kan vi inte få, för "alla andra treåringar behöver lika mycket hjälp som Theo" och sömnen behöver jag inte ens gå in på.....Ja hur mår jag egentligen?
Har jag någon tid att känna efter eller vill jag känna efter egentligen ? Det är lika bra att bara köra på. Men nu har dom retat mig ordentligt så nu är jag inte längre bara arg, nu är jag förbannad. Det finns många som går på "Habben" som inte kan prata Svenska och dom har tolk så varför skulle inte vi kunna få en tolk? Jag är inte heller svensk så borde då inte jag också ha tillgång till en tolk.
Ja ni hör, det är mycket ilska och dom som inte har någonting med vården att göra kan aldrig föreställa sig hur det är. Det är nästan så man mår illa när man ska dit. Så falsk plats får man leta efter. Jag vet att dom läser det här och det är bra, då vet vi alla vad vi tycker om varandra.
Nä nog om det.

Igår så var Malin och hennes dotter på besök. Det var jätte trevligt att få träffa dom. Tack Malin för besöket, hälsa Alina med en kram från oss. Nu kämpar vi på här hemma med sondmatningen, jag vågar inte än utan det är Tommy som gör det än så länge.

Nej, nu skall jag vila ett tag innan det är dags att laga mat.
Önskar er alla där ute en trevlig kväll

 

 

Torsdagen den 18 november 2010 kl. 17:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238