Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Igår så hände det,

Theo rullade lite fram och tillbaka med sin rullstol. Vilken känsla att se dom små händerna ta tag i hjulen och börja snurra.Det var helt fantastiskt vilken duktig liten kille och i går blev Theo tre år och tre månader.

"A" var här tre timmar och dom var ute på en promenad. Theo blev jätte glad när han såg honom, kul att han är tillbaka. På kvällen kom Anders och justerade det sista på rullstolen, så nu är det bara att tuta och köra för Theo. Vi tränar med honom varje dag en liten stund så att han inte blir rädd och vägrar att sitta där.

Jag var jätte nervös på kvällen och kunde inte somna, jag bara tänkte på idag när vi skulle åka in med Theo. På morgon var jag så nervös så att jag bara spydde och kunde inte äta någon frukost. Tommy kom hem från jobbet 09:00, så en halv timme senare åkte vi till sjukhuset. Theo fick väga och mäta sig först, sen träffade vi barnläkaren och pratade om Theo. Han har fått jätte mycket hår på kroppen och några pigmentfläckar som hon vill kolla upp. Det kan beror på några Hormoner men hon tycker att Theos fall är svårt att lista ut.

Hon berättade att hon hade skickat en remiss till Umeå, så nu är det bara att vänta på att dom ska kalla dit oss.

Att sätta in Sonden var inte så trevligt, det kan ni se på filmen. Första gången så kom den ner mot Lungorna och Theo hostade jätte mycket. Han slutade också att andas ett tag, så man blev jätte rädd. Då var det bara att dra ut den och testa en gång till och då lyckades dom mycket bättre. Sen var det dags för blodprov och det var många rör, jag tror att det var 10 st. Sköterskan stoppade dom i fickan för dom fick inte vara i ljuset, så jag är inte säker, men många var det i alla fall. Theo var super duktig, han fick något lugnande och det hela gick bra och hon berättade att han inte kommer att komma ihåg något pga medicinen. Jag undrade om dom hade lite till mamma med. Men hon bara skrattade och jag fick ingenting så jag antar att det inte fanns för mig, jag skall visst komma ihåg.

Sen gick vi till "Fys lab" och bokade en ny tid för ett nytt EEG och det blev den 24 November på morgonen. Men vi skall åka dit och läggas in på "Barn" kvällen den 23e. Då skall vi sova där och dom skall väcka Theo redan klockan 04.00 så att han är trött när dom skall göra EEG.  

I kväll skall vi åka till barnavdelningen igen då Theo skall matas första gången genom sonden. Vi känner att vi vill se hur dom gör innan vi ger oss på det. Först skall man dra upp lite av hans magsaft i sprutan och göra ett test på ett Lackmuspapper. Om det blir rosa, då betyder det att sonden är på rätt plats och då kan vi mata honom. Hm det känns lite nervöst så det är bäst att åka in och göra det där första gången. En sköterska där var jätte snäll så hon skall tala om för dom på Barnavdelningen att vi kommer ikväll.

Sen gick vi på Apoteket och hämtade Theos "gamla mjölk" igen, för vi tror att den nya som han har nu med LGG inte är så bra för hans mage. Så nu är det bara att hoppas att han inte tar bort Sonden så att han får gå igenom sammma sak igen.

 Rektorn ringde nu för ett tag sen och berättade att personalen på dagiset skall kontakta mig så vi kan boka en tid för Theo och oss, så vi kan komma och hälsa på och börja med inskolning så smått. 

Nej, nu ska jag vila ett tag innan vi åker iväg igen.

Önskar er alla där ute en trevlig eftermiddag och kväll.

Kram/Paula

 

Tisdagen den 16 november 2010 kl. 14:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238