Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grattis pappa Tommy

och alla andra pappor. Helgen har varit lugn och jag sov mest hela Fredagen då jag inte vaknade förrän klockan 14:00! wow men jag behövde verkligen det. Igår var vi på stan och skulle köpa ett paket till Tommy. Det blev ingen överraskning direkt för att han var ju med, men två mössor fick han och det kan vara bra nu när vintern har kommit. Sen gick jag och grannen för att ta en fika på stan själva medan Theo åkte med sin pappa till Theos mosters jobb på Museet för att fika på caféet där. Sen åkte vi och handlade till middagen och hyrde två filmer som jag och Tommy tittade på när vi hade lagt ner lilleman. Men vi fick inte titta själva, vi hade en liten kille som tyckte att det var bättre att titta på film än att sova så han fick vara med och det var mysigt. Mindre trevligt var det att han vägrade att somna om, så jag satt med honom till klockan 01:30. Sen sov jag i hans rum så Tommy skulle få sovmorgon när det var Farsdag. Men han fick bara sova till 08:10 sen var det dags att gå upp. Jag var nämligen så trött så jag var tvungen att sova några timmar.

Sen bestämde vi oss för att fara till Lycksele och hälsa på en före detta granne till oss. Det var kul att komma till Lappland och på vägen dit såg vi flera Renar och en Räv. Det var mer snö där än i här i Ö-vik och den låg så fint på träden. Det såg ut som man åkte vägen fram i ett Julkort. Det var trevligt att komma hemifrån och att få träffa henne och hennes tvilling killar. Tyvärr kunde vi inte vara där mer än ett par timmar för sen var vi tvungna att köra hem igen. Det är ju mer än 20 mil dit och det var lite halt så det tog ca 2,5 timme. Vi skulle åkt tidigare på morgonen kom vi fram till.

Theo fick vara vaken till nio i kväll, men han hade sovit i bilen på vägen hem. Nu sover han sött i sin egen säng och vi hoppas att han väljer att sova hela natten.

Ja imorgon är det Måndag och jag tror att det är lugnt. Jag har inte kollat vad som står på programmet än men "A" kommer. Vi saknar honom allihopa, men särskilt Theo som inte har fått träffa honom på hela förra veckan.

Nä, nu skall jag bara sitta i soffan och titta på TV innan det är dags att hoppa i säng för mig.

Önskar er alla där ute en trevlig kväll.

Kram/Paula

 

Söndagen den 14 november 2010 kl. 22:27

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238