Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Då var det måndag igen!

Usch vad tiden går fort. Ibland är det helt ok att tiden bara rusar förbi, men andra gånger vill man hinna med så mycket. Helgen har varit helt underbar, lilleman har vaknat på nätterna men det reagerar man inte längre på. Theo är killen som får medicin men ändå inte behöver så mycket sömn. Vi kan inte säga detsamma om oss men det är en helt annan femma.Ja, som sagt har helgen varit väldigt trevlig. I går åt vi en underbar middag hemma hos Louise och vi fick träffa hennes svärföräldrar också, dom var jätte trevliga. Dom har en Keyboard och jag undrade om Tommy hade lust att spela lite för Theo skrek ganska mycket. Vi vet ju att han gillar musik så när Tommy spelade så gungade han fram och tillbaka och vi andra kunde njuta av dom vackra sångerna som Tommy spelade. Tusen tack Tommy, det gjorde gott för själen.

Nu är det måndag och det är helt tomt i våra filofaxer. "A" ringde för ett tag sedan och sa att han tyvärr inte kan komma idag för han är förkyld, så krya på dej "A".

Det är fint väder ute men ganska kallt så vi får se om jag och Theo tar en "promis" på eftermiddagen. Tommy skall jobba till 00:30 så det blir bara vi två hemma. Tommy har tvättat på förmiddagen och jag har städat så då kan jag och Theo träna lite på eftermiddagen.

Önskar er alla där ute en trevlig dag.

Kram/Paula

 

Måndagen den 8 november 2010 kl. 12:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238