Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Solen skiner

men det är lite kallt där ute. Igår var "A" här med Theo, han kom klockan 10:00 och jag hade ju sparat 6 timmar plus dom två från igår så det blev hela 8 timmar.

Nu känns det tomt här hemma när Markus har åkt ner igen. Men skolan börjar på Måndag igen och han ville vara hemma under helgen så att han kunde spela på sin dator. Vi hade inte tid att skjutsa honom till flygplatsen i Umeå, så "mormor" ställde upp och körde honom dit. (Tack så jätte mycket för hjälpen!) Det har varit jätte trevligt att ha honom här hemma och att få rå om honom. Theo var jätte glad när han fick busa med Markus igen, det är trevligt att se på dom två, hur lika dom är.

Nästa gång vi träffar Markus blir till Jul då vi åker ner till Skåne om allt går som vi önskar oss.

Så tillbaka till gårdagen. Kina kom och hälsade på med sina barn, det var trevligt och tack så mycket för presenten. Elva skulle jag vara på "Habben" för att träffa Logopeden. Hon skulle berätta för mig vad hon hade sett när hon filmade Theo. Ja det var inte så bra men det visste vi redan. Så nu skulle hon prata med den Danska läkaren igår, för hon var visst fortfarande kvar här i Ö-vik, sen skulle hon även prata med Dietisten. Det kanske kan bli aktuellt med en så kallad "knapp" eller vad det nu heter i Theos mage så att han kan få den näring han behöver den vägen. Jag försöker inte att tänka så mycket på det, vi får ta det då om det blir av.  Men hon kan bara berätta för dom andra vad hon har sett sen är det upp till läkaren att bestämma om det blir så eller inte. Ja tiden gick fort och jag satt där i en och en halv timme, då ringde Tommy för han hade slutat jobba klockan halv ett. Så han körde direkt upp och hämtade mig där. Sen åkte vi ner på stan och hämtade hans glasögon och åt en snabb lunch, sen iväg till nästa programpunkt och då var det dags att gå på parsamtal. I över en timme satt vi där men det är för tidigt att säga något om resultatet än, vi har bara varit där två gånger, men man måste ju börja någonstans.

 Efter det, tillbaka till sta´n igen för att handla lite, då ringde Anders, det är bilbarns-stol gubbensom skulle komma och montera Theos stol eller komplettera rättare sagt. Vridplattan var ju trasig sist, så nu kom han med den nya. Med sig hade han även sin sambo, dom är jätte trevliga människor så det är inte bara dumma och otrevliga människor som vi träffar, tack och lov. Det finns mer att berätta om vår träff igår, men jag tror att dom först måste berätta för några andra så att det inte blir fel. Sedan kan jag skriva och berätta för er vad vi pratade om igår, men så mycket kan jag säga att vi ser fram emot det. Ja dom åkte härifrån strax efter fem tiden. Då hade vi "A" kvar så Tommy klippte mitt hår för klockan 19:00 skulle vi åka till Louise och hennes grannar för att äta middag. Theo fick sin medicin och Välling, vi läste för honom och lade ner honom, sen kom vår granne och en före detta granne hem till oss för dom skulle vara med Theo. Tack snälla ni!

Vi åkte iväg och det var trevligt att få träffa nya människor och få skratta lite. Vi åt Tacos och dom hade hyrt en vildmarks badtunna. Stugan låg på ett berg så man såg hela sta´n med alla lampor, man hörde folk skratta och såg leende på deras läppar, det gjorde gott för själen. Så tusen tack Louise och Andreas för att vi blev bjudna. I kväll skall vi till dom igen och äta middag och imorgon också, nästan en hel vecka med dom ! Trevligt, helgen är räddad !

 

Önskar er alla där ute en trevlig helg.

Kram/Paula

 

Lördagen den 6 november 2010 kl. 13:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238