Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jobbig dag igår.

Det började med att jag skulle till läkare 08:30. När kvinnan i receptionen öppnade luckan så att jag kunde anmäla mig så vällde parfymdoften ut. Jag fick ett Astma- anfall, jag hostade och spydde och helt orkeslös fick jag själv hitta Astmasprayen i min väska. Jag förstår inte varför Landstinget skall slösa bort så mycket pengar på reklam när dom som jobbar där ändå använder parfym. Ja det är trist men så är det i alla fall. Markus åkte till badet med Theo men det var visst inget bad igår. Ja, varken jag eller Tommy hade kollat upp och vi antog bara att det var bad som vanligt på Onsdagar. Men vi var inte dom enda som hade missat det, det var en till som också hade glömt att titta i sin Filofax. "A" har inte varit här sen i Måndags så vi har sparat hela 6 timmar, så imorgon har vi alltså 8 timmar till vårt förfogande som vi kan använda hur vi vill.

Neurologen ringde mig igår, jag fick nästan panik när jag hörde att det var hon. -Gud hjälp! hur skall jag kunna förstå vad hon säger i telefonen och Tommy som är på jobbet... Men det gick faktiskt bättre att förstå henne denna gången, men mycket av det hon sa fattade jag inte. Jag gillar den kvinnan, hon sa ganska mycket och vi pratade länge. Vi skall träffa henne vecka 47 igen. Så nu ska vi leta upp en dansktalande person som kan gå dit med oss och tolka. Jag berättade för henne om Theos syn och att dom hade sagt att dom inte skickar handikappade barn till Syncentralen. Hm, DET blev hon inte så himla glad över att höra, hon tycker att jag ska annmäla dom för diskriminering. Wow! vilken läkare, jag gillar henne starkt.

Ja, som sagt igår var det en skitjobbig dag för mig så jag tog Theo på en promenad i stan. Det gick bra tills vi träffade på en tant som tittade på mig med svarta ögon och fräste åt Theo för att han slängde sig bakåt mot ryggstödet i vagnen och skrek jätte högt. Det var en "fin" tant och jag trodde att hon skulle ha lika mycket IQ som hon hade hårspray, men så fel jag tog. Men jag orkade inte förklara för henne hur det faktiskt ligger till, jag bara tittade henne rakt i ögonen och gick vidare.

Igår funderade jag starkt på att lägga in mig och när man inte ens kommer ihåg vad man heter i efternamn då är det illa ställt. Läkaren sa till mig att jag har blockerat min hjärna och att det är bara Theo som jag tänker på, att hela tiden se till att han får allt det han behöver. Men idag är det min födelsedag så jag skall försöka att ha en lugn och fin dag tillsammans med min familj eller en del av den i alla fall. Louise skall också komma hit och gratta mig mitt på dagen, trevligt!

Önskar er alla där ute en trevlig dag.

Kram/Paula

 

Torsdagen den 4 november 2010 kl. 11:36

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238