Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Storebror.

Vi har hämtat ut en ny medicin till lilleman. Det skall som den gamla ha en avslappnande effekt. Det är i flytande form och vi ger honom bara tre droppar innan han skall sova. Den första natten fungerade den utmärkt och han sov till sex på morgonen då han fick sin morgonvälling. Därefter somnade han om och sov till åtta. Gissa om det var skönt att få sova ut. Natten efter var det inte samma succé. Då vaknade han klockan 03.00 och somnade inte om förrän efter gröten klockan 08.00 eller kanske ännu senare! Vet inte vad som flög i honom, men trött var han inte i alla fall. Paula sov i samma rum som Theo så att Markus och jag skulle få sova ut. Vi har inte gett upp än så han har fått samma dos både igår och ikväll. Igår natt sov  han ganska bra också, så nu får vi se hur den här natten blir.

På tal om Markus ja, han kom hit i Lördags. Flygresan hade gått bra och även bussresan från Umeå. Det känns lite ovant att ha honom i lägenheten igen, men det är verkligen trevligt att han är här några dagar. Det blir ju många kompisar som skall besökas men vi får rå om honom lite iaf.

När Theo såg Markus igen efter ganska lång tid blev han jätte glad. Han visste inte riktigt hur han skulle bete sig. Men man såg tydligt att det var äkta kärlek i blicken och det är ju klart att han har saknat sin storebror. Innan var han ju här varje dag och nu plötsligt så är han bara borta. Theo gillar att busa och då speciellt med Markus.

Helgen gick fort som vanligt fast den var en timme längre. I Fredags hade Paula och jag barnledigt. Vi hade "sparat" två timmar så det blev hela 4 timmar på raken då vi kunde göra vad vi ville. Vi gick på stán och fikade, det var skönt att bara kunna slappna av. Vi passade även på att gå på Apoteket för att köpa Theos mjölk och hans medicin. Sen åkte vi till en kompis.  På Lördagen gjorde vi inte många knop utan tog det lugnt och myste med Markus. Igår åkte vi iväg och hälsade på några kompisar, det var trevligt och Theo var på bra humör.

Måndag igen och jag har varit på jobbet. Man fick ju sova en timme extra, men det märktes inte speciellt mycket. I eftermiddag har vi inte haft något inbokat, men Markus, Theo och jag var på affären för att handla lite till middagen. Det blev Fajitas i kväll. Mmm, det är såå gott och det bästa av allt var att det blev lite över så jag har till matlådan i morgon också. Markus hade en kompis här som också åt middag med oss.

Ja, i morgon är det dags för Theo att träffa ögonläkaren igen. Dom skall väl se om det sker någon utveckling i hans ögon. Så för min del blir det till att sluta lite tidigare så att jag hinner dit. Paula och Theo är redan på plats, för vi har en tid hos Dietisten, för att prata igenom Theos mat.

På kvällen är det dags för lite hockey igen. Det är Brynäs som kommer på besök i Arenan, det skall bli kul att se.

Nu är det slut för den här gången.

Ha det bra och sköt om er.

Tommy

 

Måndagen den 1 november 2010 kl. 20:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238