Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

"Habiliterings-fritt"

Denna vecka har vi alltså "Habiliteringsfritt", det är bara Dietisten som vi har haft kontokt med så att vi kanske kan komma underfund med hur vi skall lägga upp Theos matvanor. Det blev ju lite för tvär omställning när vi började att ge honom mer olja i maten samtidigt som han fick äta mer Ägg och dricka Havremjölk. Nu när vi trappade ner lite så har det blivit mycket bättre. Dom skall beställa något slags energitillsats i pulverform som man kan blanda ut i mat eller dryck.

Annars har veckan hittils varit lugn som sagt och jag fick sova lite längre i går. Då sov nämligen Paula hos Theo och jag fick sova själv och kunde då sova ut. Med proppar i öronen så hör man inte när Theo är vaken. Skönt att sova lite längre ibland.

Vädret har varit bra så "A" har varit ute med Theo hela tiden när han varit här. Då har Paula kunnat gå över till grannen för att bara slappna av och vila lite.

Idag har Theo och jag varit på badet. Det var nu ganska länge sen jag har kunnat vara med. Tror att det var innan sommaren faktiskt. Det var fyra barn denna gången och det gick riktigt bra för Theo. Han satt i en badstol och vi tränade på att "cykla" sig fram. Han är ganska mjuk i benen nu, men man märker att så fort det är något som upptar hans uppmärksamhet så stelnar han till lite. Det kan vara att någon skriker eller gråter eller något annat ljud. Vi skall försöka att nöta in rörelserna hos honom och då kan han ha nytta av det sen när han eventuellt börjar att gå.

När vi kom hem var Theo ganska trött så han fick gå och lägga sig och det passade bra för Paula och jag åkte iväg för att träffa en Kurator och en Parterapeut. Vi behöver samtala för att det har varit så mycket för oss att det kan vara värt att försöka att få allt på plats igen. Samtidigt som vi var i väg så ställde "H" upp och hade babyvakten hos sig och när han vaknade gick hon över hit och var med Theo. Tack än en gång

I morgon har jag tagit ledigt från jobbet för att jag skall ju till sjukhuset för att göra undersökningen i "blåsan". Jag vet inte vilken tid jag skall dit än, men jag skall ringa idag mellan halv tre och halv fem. Då skall jag få en tid när jag skall vara där. Sen kan man få vänta ganska länge enligt informationen. Dessutom vet jag inte hur jag mår efteråt, om man har ont eller något annat. 

Nu skall jag snart åka till jobbet för att försöka orka snickra fram till halv ett i natt!! Det skall säkert gå bra för i natt fick jag sova i fyra och en halv timme.

Ha det så bra där ute.

Tommy

 

Onsdagen den 27 oktober 2010 kl. 13:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238