Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det är knappt lönt

att gå och lägga sig. Natten Torsdag till Fredag var inte bra heller. Theo vaknade hela tiden och klockan 01:20 då tog jag honom till vår säng, men lillen vägrade att sova. Han grät och protesterade högt, ja säg vad han inte gjorde. Tommy skulle upp 05:00 så han fick gå och lägga sig i Theos rum i stället för då kunde vi titta på tv. Där satt vi i sängen och tittade tills klockan var 03:00, då äntligen somnade Theo. Men klockan sex på morgonen då var det dags att gå upp igen. Jag hade sådan huvudvärk så det går inte att beskriva. Under natten tänkte jag flera gånger "om man skulle gå upp och ta en Burn energidryck", men jag var lite rädd för det nu när jag har haft ont i bröstet. Så jag fick kämpa med att hålla mig vaken utan någon hjälp. Tommy kom hem från jobbet mitt på dagen så då passade jag på att ta en dusch. Det är inte alltid man kan göra det när man är själv med Theo men nu gick det bra och det var så skönt.

Jag ringde Dietisten för Theo har haft jätte jobbiga nätter och dagar med mycket skrik sen vi har börjat med annan mat till Theo, många blöjbyten blev det också. Hon tyckte att det inte lät bra alls, så vi har gått tillbaka till det som han åt innan och nu har killen sovit mycket, mycket bättre i två nätter.

I Fredags var "A" här i tre och en halv timme, jag hade sparat en och en halv timme under veckan. Då fick jag välja mellan att gå och sova eller att ha egen tid med Tommy, så jag valde att vara med honom. "A" var efterlängtad och när han kom så gick vi hemifrån på en gång. Det var jätte skönt att få lyssna på andra ljud än bara skrik. Men han saknades jätte mycket när vi var på stan. Det blir ändå mycket "Theo snack" när det är bara vi två.

Igår var vi och handlade, jag var jätte sugen på Fajitas och mm så gott det blev. Det kom två grannar till oss och åt middag, jätte trevligt. Senare på kvällen kom också "H" med hennes man, alltid kul med trevliga grannar på besök.

I dag så vet vi inte vad vi skall hitta på . Vi har bokat Markus resa hit, han flyger nästa Lördag. O vad trevligt, jag längtar jätte mycket efter honom, det var ett tag sen nu. Han skall vara här och hos sin pappa.  Jag skall passa på att laga några matlådor som han kan ta med sig och då slipper han mammas tjat "-har du ätit? -vad har du ätit?"längtar efter min son.

Har pratat med min stora son också, det gör vi ofta. Det är så roligt att höra hur han mår och hur bra han trivs med sin nya tillvaro. Hoppas djupt av hela mitt hjärta att han fortsätter så.

Sen vill jag berätta något roligt för er. Vi var och handlade för några veckor sen och då köpte vi en lott och vi vann 50 kr på den. Tommy registrerade vinsten på internet och vi fick två nya lotter. Men dom har legat på vårt köksbord ganska länge för det har varit så många vakna nätter och dagar fyllda av skrik, så vi har inte haft tid att tänka på dom. Ja hur som helst så skrapade Tommy dom i går och det var tre belopp på 10 000!!! Ja vet ni vad? Det gällde en resa till Hawaii, wow det är min drömresa, dit har jag velat åka så länge. Jag tittade på Tommy och sa det går inte, vi kan inte åka dit med Theo och dom andra barnen kan inte heller åka så det är bara att glömma. Vi kan se om vi kan få pengar istället för resan. Tommy gick och satte sig fram för datorn och registrerade vår vinstJa, ni skulle ha varit här, för när han gjorde det så fick han till svar...."Tyvärr, det är ingen vinst på denna lott"... -Va!!?? sa Tommy och höjde rösten, -vi har ju fått tre 10 000 belopp, vi har visst vunnit Han tog lotten igen, men han hade missat att skrapa hela fältet och där bakom var det en etta gömd, det var 1 10 000 i stället för 10 000!! Jag skrattade så jag fick ont i magen, men för en kort, kort stund hade vi varit på Hawaii eller köpt vår soffa,roligt var det i alla fall.

Önskar er alla där ute en trevlig Söndag

Kram/Paula

 

Söndagen den 24 oktober 2010 kl. 14:26

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238