Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Helgen redan slut......

Idag är det Söndag igen och dagen började med att Theo och jag åkte till affären för att köpa nybakat bröd. Det brukar bli ett bröd som heter "Balder" och som är helt underbart gott. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Efter vår "hotellfrukost" som vi brukar kalla den har vi tagit det lugnt. Men på eftermiddagen åkte lilleman och jag till Bjästa till Theos kusin. Theo var först lite avvaktande, men fann sig ganska snart och började skratta åt allt bus som Isabela gjorde. Han gillar verkligen när det händer saker och särskilt när barn busar med honom. Efter mycket skratt så var det dags att äta lite mat och sen var han väldigt trött. Vägen hem gick ändå bra utan att han somnade. Han tittade på alla bilar vi mötte och gav upp små tjut för var och en. När vi kom hem satte vi honom i gungan och där satt han och njöt och höll nästan på att somna. Nu ligger han i sin säng och sover sött. Hoppas bara att han sover hela natten för jag skall ju upp klockan 5 och då behöver man ju få sova lite.

I Fredags var först Kuratorn här, sen var det dags för ett besök på SOL-gruppen. Det var andra gången och den första för mig. Dom är bara två barn så det blir en hel del tid till var och en. Det var en väldigt lugn och avslappnad stund där Theo fick träna en hel del och vi gjorde dessutom ett besök i Sinnesrorummet. Därefter var det dags för ytterligare ett besök och denna gången var det hos Dietisten. Theo började bli både trött och hungrig så det blev lite gnäll, men inte värre än att vi fick prata igenom hans matvanor. Vi skall ju försöka öka mängden näring som han får i sig så att han går upp i vikt igen.

Vi skall bl.a ge honom havremjölk att dricka istället för vatten som annars är hans favorit dryck. Vi har försökt, men det var ingen hit, så nu blandar vi mjölken i gröten istället och då åker den ner utan att mister misstänker något. Han skall också äta ett ägg om dagen som mellanmål. Dessutom skall vi blanda Rapsolja i all hans mat så han får i sig lite mer fett. Ja, vi får se om det har någon verkan, annars blir det nog tal om någon sorts energidryck.

I går var en fin dag så vi gick på stan och köpte bland annat en ny jacka till Theo. Han har bara en Overall innan och det känns lite för varmt när det inte är kallare. Dessutom har jackan ett löstagbart foder så den blir säkert mycket användbar. Sen skickade en granne ett sms och bjöd oss på middag och det tackar man ju inte nej till. Det var jätte god mat och man njöt till fullo. När vi hade ätit gick jag och den andra pappan ner till Fjällrävenarena för att titta på hockeymatchen mellan Modo och HV 71. Det började lite trögt för hemmaspelarna och det såg ut att bli en ny förlust, men efter halva mittperioden lyckades dom få in ett kvitteringsmål och sen lossnade det rejält. 5-1 blev slutresultatet och det var ju kul för alla som håller på Modo. Själv gillar jag ju Rögle, men dom lyckade ju inte ens att hålla sig kvar i Elitserien så då får man väl heja lite på stans stolthet. Paula lade ner Theo och gick sedan över till grannen igen och satt och snackade. När vi kom hem gjorde jag lite Marängswiss, vilket var uppskattat.

Ikväll pratade Paula med Markus i Skåne och han trivs fortfarande där nere. Det känns skönt men när han fick frågan om han inte saknade mamma, så svarade han att -jo det gjorde han visst och hennes mat. Ja det är inte så konstigt, det skulle jag också ha gjort. Nu får vi se hur det blir om han kommer upp på Novemberlovet. Det skulle i alla fall vara kul att träffa honom igen. Theo skulle säkert bli jätte glad över att få träffa storebror igen.

Nu är det dags att sova för en trött pappa. Jag försöker att komma i säng i tid då och då så man kan ta igen lite förlorad sömn. I morgon är det först jobb till halv ett sen måste jag åka raka vägen till sjukhuset för det har blivit dags för min skiktröntgen. Hoppas att allt går bra och att det inte visar något som man inte vill.

Önskar er en fin  kväll och ha en skön dag i morgon.

Tommy

 

Söndagen den 17 oktober 2010 kl. 21:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238