Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi laddar våra batterier!

Igår och idag har det varit ganska lugnt här hemma, har städat, tvättat och lagat mat men inget besök på sjukhuset. Men i morgon så startar det igen med en full  Agenda både Onsdag, Torsdag och Fredag. En massa som lilleman måste vara med på. 

Han har varit ganska grinig nu i några dagar och vi tror att det är hans lilla mage som krånglar. 

När Tommy åker hemifrån till jobbet kl 14:15 då tycker vi att det passar oss bättre att "A" kommer på eftermiddagarna. Dom var ute på en lång promenad igår för Theo njuter verkligen att få vara ute i sin vagn. Theo gillar "A" jätte mycket och han blir så glad när han hör hans röst och vi blir också så glada när Theo trivs. Nu har lilleman också lärt sig att dra ut lådor. Är det ett friskt barn då bruka man säga -aj aj inte röra! och skynda sig till Ikea för att köpa grejor som gör det barnsäkert, men i vårt fall så rinner det bara tårar av glädje för varje liten sak Theo gör. Vem kunde säga för ett år sen att Theo skulle komma dit där han är idag ? Helt otroligt vilken liten tapper lilleman vi har. Men vi jobbar jätte mycket med honom, vi tränar och kommer på små knep som hjälper honom i varje litet steg. Vi bara hoppas att det fortsätter att går framåt i hans egen lilla takt, det får ta den tid det tar. Förr drömde jag ofta att Theo gick, vi ville ju så gärna få se Theo springa emot oss. Nu drömmer jag inte längre om det för han kommer till oss ändå men på sitt eget sätt.

Idag är det fint väder men det blåser lite. "A" skall komma lite tidigare idag för jag skall hjälpa en vän, så Theo och "A" kommer att vara här hemma alldeles själva ett tag. Men dom kommer att fixa det och mobiltelefonen är alltid på, den stänger jag aldrig.

Nä, nu ska jag till tvättstugan....önskar er alla där ut en trevlig dag!

Kram/Paula

 

Tisdagen den 12 oktober 2010 kl. 11:57

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238