Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lugn Lördag

I fredags var jag, Theo och A på habben. Det gick bra och Theo jobbade jätte bra. Vi är så stolta över vår lilleman. Sen var det bara för oss att åka raka vägen hem för talpedagogen skulle komma och filma Theo när han åt. Jag såg ganska mycket och jag har lärt mig att se med andra ögon, inte bara en hungrig Theo som åt. Jag pratade med pedagogen om det jag hade sett och hon svarade, men Paula det brukar vara jag som berättar för färäldrarna det jag ser och du har redan sett det. Wow, jag kände mig ganska stolt att jag kunde se det med mina ögon även fast jag inte har någon sådan utbildning och för en gångs skull så var det någon som tog sig tid att lyssna på mig och inte bara höll på med sitt.

Men lyssna nu noga för jag måste berätta en sak för er och jag tror att min svägerska och Markus kommer att bli jätte glada, för jag har rökt min sista "cigg" i Torsdags och det går kanonbra.

Igår hade vi några vänner här hemma och vi tittade på en underbar film som Tommy hyrde på Ica Kvantum. Den fanns inte´i video butiken, dom hade två st men det var andra som hann före oss. Tur att Tommy hittade den senare på affären, den heter "Blind side" se den om ni kan för den är helt suverän.

Theo vaknade väldigt tidigt men det är inget nytt, det är vardag för oss. Han var  ganska så gnällig igår och idag, vet inte om han håller på att bli förkyld eller vad det kan vara. Idag så var vi först på stan med en kompis till oss och sen var vi och kollade om vi kunde hitta någon ny soffa till oss. Vi har åkt runt i två dagar nu och idag så tror jag att vi hittade en på Mio, en som vi tycker jätte mycket om.

Min rygg och höft har tack och lov fungerat som dom skall och jag har inte behövt ta någon värktablett idag, det känns helt undrbart. Sökte hjälp hos en kiropraktiker i Måndags, men jag trodde aldrig att det skulle gå över någon gång. 

Jag har pratat med våra nya grannar på telefon i kväll. Dom är i Stockholm och hälsar på släkt och vänner. Jag har saknat henne jätte mycket, helt otroligt hur snabbt man kan fastna för vissa människor. Dom är helt underbara, jag är så himla glad att vi har fått lära känna dom.

Jag har även träffat en vän som jag inte sett på ett tag. Tyvärr så har även hon fått bröstcancer. Fy det gjorde ont att höra, men hon är väldigt stark så jag hoppas att hon kommer att besegra sjukdomen, jag tänker på er.

Ikväll så är det bara jag och Tommy. Theo sover och vi skall titta på en film som går på TV 4.

Hoppas att morgon dagen är lika lugn och trevlig som denna dagen har varit. Vi behöver många sådana dagar.

Önskar er alla där ute en trevlig Lördag kväll

Kram/Paula

 

Lördagen den 9 oktober 2010 kl. 21:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238