Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Födelsedag idag.

Jo, det är faktiskt sant. Det är inte Theo som fyller år utan hans gamla pappa som lägger ytterligare ett år till samlingen. Nu skall vi väl inte överdriva för jag känner mig inte gammal precis. Dagen har varit bra och ikväll kom "mormor" och några grannar och kompisar och gratulerade. Jag fick en varm och go vinterjacka av min kära fru. Tack så jätte mycket älskling! Den kommer säkert väl till pass för någon har ju spått att det skall bli den kallaste vintern på 1000 år. Jag fick också en present som skall påminna mej om vem jag verkligen är. Det kan säkert behövas ibland och dessutom var den fin att titta på. Tack "mormor". Även ett presentkort på Dressman fick jag, så jag skall kolla runt vad jag kan hitta där. Tack det var snällt av er. Vi hade en jättegod tårta att bjuda på, inte hemgjord men ändå väldigt god.

Tidigare idag när "A" var här, gjorde Paula ett besök på ett dagis som inte ligger alls långt härifrån. Det var för att bilda sig en uppfattning om hur det fungerar just där och för att träffa personal mm. Dom  på "habben" har ju tjatat ganska länge på oss hur viktigt det är att Theo får komma till ett dagis så att han träffar andra barn och därigenom kanske lär sig vissa saker. Vi å andra sidan har hela tiden sagt att vi inte är intresserade av det och att han har det bättre här hemma. Men med tiden har det mognat fram hos oss att det kanske inte är en dum idé ändå. Nu har ju Theo utvecklats en hel del sen det först kom på tal, så det känns inte lika jobbigt att lämna honom i några andras händer. Men vi får helt enkelt se hur det går. Man kan inte bestämma hur Theo skall reagera eller om han kommer att trivas och må bra av att vara där. Men Paula tycker att det verkar vara ett bra ställe med jätte mysig personal som verkligen bryr sej. Sen måste ju Theo få beviljat att ha en assistent vid sin sida hela tiden, annars fungerar det ju inte.

Igår Onsdag var det bad-dag för Theo. Eftersom jag jobbade förmiddag så fick "A" följa med och hjälpa honom i vattnet. Det gick jättebra och Theo trivs alldeles utmärkt i bassängen. Lite senare kom Specialpedagogen hit för att träna med Theo, men då gick det inte lika smidigt. Han var för trött efter att varit på bad, så i fortsättningen skall vi undvika att boka något annat  samma dag.

Just ja, det måste jag ju berätta för er.Ikväll har Theo för första gången öppnat skåpdörrarna på TV-bänken! Det låter kanske banalt att skriva om det, men i vår värld är det ett stort framsteg för honom. Nu får vi kanske tömma skåpet innan mr Hjalmarsson gör det åt oss. Vi skall kanske byta ut grejorna som är där och istället lägga dit Theos saker och helt enkelt göra det till hans skåp.

I morgon är det Fredag, IGEN! helt otroligt. Hoppas att det blir fint väder i helgen så att man kan vara ute mycket. Hur som helst så slutar jag redan halv ett så man har nästan hela dagen ledig.

Nu får ni ha det så gott.

Kramar från Tommy.

 

Torsdagen den 7 oktober 2010 kl. 23:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238