Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

EEG ?

I Lördags var vi på stan och gick runt. Det var fint väder så vi gick en sväng till lekparken också. Theo fick gunga ganska länge och det tyckte han var jätte kul. Vi plockade in trädgårdsmöblerna också, så nu är sommaren slut på riktigt. På kvällen gick vi över till en granne för att äta ostbricka, mm det var riktigt gott. Babyvakten är en bra uppfinning, det är bara att ta med den så hör man när Theo vaknar och man är hemma på nolltid.

Igår tog vi det lugnt hela dagen men framåt eftermiddagen bestämde vi oss för att klippa Theo. Först var det meningen att vi skulle åka till en kompis som är frisör, men hon var inte hemma. Nu fick vi försöka själva istället och det blev inte helt fel om vi får säga det själva. Paula tog det grövsta med sax och jag gick efter med maskinen. Det är ju inte så lätt, för Theo vill gärna titta vad det är som försiggår på hans huvud. Man får vara med i svängarna för annars är det risk att man sticker honom när han svänger på huvudet. Den främsta orsaken till att vi klippte av honom alla fina lockar är ju att han blir så svett när han sover. Det är ganska ofta som han vaknar alldeles svettig i håret. På kvällen fick jag åka in till akuten. Det var blod i urinen så det kändes som att man ville kolla upp det med en gång. Dom gjorde inte så mycket mer än att konstatera just blod i urinen och fråga lite frågor och trycka och känna på mig lite här och där. Om ca. två veckor blir det åter igen dags för röntgen och någon annan undersökning som jag inte vet namnet på. Dom trodde inte att det var njursten den här gången, så man är allt lite orolig för vad det kan vara. Men man får försöka att hoppas på det bästa. Läkaren skrev ett intyg, så jag har varit hemma från jobbet idag.

Det var kanske lika bra det för idag var det ju planerat att Theo skulle göra en EEG-undersökning. Ja, som vanligt är han inte särskilt road av det hela utan vi fick avbryta liksom förra gången. Klockan tolv var vi uppe på "barn" och Theo fick sin avslappningsmedicin. Den skulle verka innom två timmar, men kvart i ett gick vi ner till Fys lab. Som vanligt måste dom ju göra märke på huvudet först så att dom ser var dom skall sätta elektroderna. Men där sa Theo ifrån och ville inte alls vara med på noterna. Dom försökte att förvilla honom med såpbubblor men när måttbandet kom nära huvudet så var det kört.

Nu skall vi vänta tills den nya Neurologen skall titta på honom. Då får hon i sin tur ta ställning till hur vi skall göra.

Nu är det läggdags för i morgon skall jag jobba, hoppas jag.

Ha det bra.

Tommy

 

 

Måndagen den 4 oktober 2010 kl. 21:15

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238