Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Orkar inte gråta mer.

I morse så kom Logopeden hit för hon skulle filma Theo när han åt sin gröt (Theo går nämligen inte upp i vikt och vi måste kolla varför.) och när hon var klar åkte hon tillbaka till sitt. Då föreslog jag att vi skulle göra i ordning Theos pärm med alla hans kallelser till sjukhus, Habilitering, mm och utlåtande från olika läkare, det är många ska ni veta. Men vi hann inte så långt innan Theos läkare ringde och ville att vi skulle åka dit med honom eftersom MR-röntgen hade visat "Pneumoni" eller "atelektas" i ovanloben i höger lunga. Oj, är det ännu en sak? nej det får inte vara sant. Det var bara att klä på Theo och berätta för honom att vi skulle åka in till sjukhuset igen. Stackars liten, killen har varit på sjukhus tre dagar i rad.  Vi berättade för honom att han skulle få ta massor med blod prov och att han även skulle få göra en lung-röntgen, vi fick nämligen en akut-tid. Det var inte lätt att hålla fast honom när han skulle sitta still framför röntgenkameran, men det gick bra till slut. Vi gick tillbaka till barnmottagningen där Theo vägdes igen och det visade sig att hans vikt står still. Läkaren skickade en remiss till Dietisten och massor med blodrör fylldes. Sen åkte vi och åt lunch på en pizzeria och Theo fick också äta för han var jätte hungrig. När vi kom hem var Theo trött, så han gillade att vi lade ner honom. Sen sov han ett bra tag.  

Theos läkare ringde nyss och hon berättade att röntgen visade att allt var helt ok. Hon förklarade för mig att det kan vara normalt att det ser ut sådär efter en MR. Det var skönt att höra och vissa av blodproven var också ok, men det är ett som Theo tog i Juni, då visade det 2 någonting och nu visar det 4,5. Hon vill inte släppa det och skall göra ett nytt prov om några veckor igen. Kommer inte ihåg vad det heter, bara att det inte var så bra. Nu skulle det ta en vecka för dom andra proven där dom skulle kolla virus mm. Det är bara att vänta och hoppas på det bästa.
Det är så himla mycket så jag vet inte var man ska ta vägen....våran lille kille är en gåta.

Nu väntar vi på att avlösarkillen skall komma, Theo var jätteglad när han fick träffa honom igår. Skönt att det är något som går bra och att Theo har trevligt när han är med honom. 

Önskar er alla där ute en trevlig helg

PS tack alla ni som skickade sms, ringde och peppade upp oss, ett stort tack.

Kram/Paula

 

Fredagen den 1 oktober 2010 kl. 14:56

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238