Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Snabbt !!

Det blev ingen Ikearesa i Lördags för vädret blev mycket bättre på eftermiddagen. Vi tog oss istället ner på stan och gick runt lite. På kvällen var vi hos några "nya" grannar och åt ostbricka. Sen i Söndags var dom över hos oss och åt middag, Det var trevligt att träffas och umgås lite.

I dag har jag stannat hemma från jobbet pga min förkylning. Det känns inte bra, jag är hängig och utan ork. När "A" kom hit klockan två passade jag på att gå och lägga mig. Jag sov hela tiden han var här och medan jag sov gick han runt med Theo i vagnen. Det var kanon fint väder, men lite kallt ändå. I morgon måste jag orka köra till Sollefteå för undersökningen av Theo. Hoppas bara att han får vara frisk för redan på Onsdag är det dags för Magnet Röntgen!! Trodde aldrig att  det skulle gå så fort, så det är kanske bråttom ändå. Det skall göras här i stan så vi slipper att åka  tillbaka till Sollefteå i alla fall. Hoppas nu bara att han inte blir förkyld för då får vi skjuta upp det hela.

Han har börjat att "krypa" också. Kanske inte som alla andra barn, men han tar sig i alla fall framåt på sitt sätt. Han sitter på rumpan och sätter händerna i golvet bakom sig och så trycker han sig framåt. En liten filmsnutt är inlagd på hans bedrifter. Det ser riktigt kul ut och gissa om vi blev glada när vi såg honom. Kanske han kan träna upp sig så att det går fortare framöver. Ja, han gör framsteg vår lille kille och det gläder oss otroligt mycket.

Kram

 

Måndagen den 27 september 2010 kl. 19:56

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238