Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ensam soldat ut i kriget......

ja, så känns det för mig. Jag är vansinnigt trött på att folk är så nonchalanta och trött på att se mina barn lida. Jag tar upp saker och ting och ändå det är ingen som lyssnar. Men nu har jag fått nog, jag har sagt till dom på "habben" att jag aldrig mer kommer att tala om för dom det jag ser hos Theo. Vill dom så får dom se själv för dom kan ju ändå alltid bäst själva.

Jag har pratat med "M" som hade en dotter som också var sjuk och tyvärr så finns hon inte längre här med sin mamma och pappa. Det var skönt att få prata med henne, få prata med någon som verklingen lyssnar och som vet vad jag pratar om. Så tusen tack "M" för pratstunden och jag hoppas verkligen att ni ska komma på benen så småningom.

Theos läkare ringde i Torsdags och sa att hon hade hört att vi hade varit där med Theo. -Ja, det stämmer sa jag och dina kollegor undrade varför du inte har gjort något? Hm hon blev inte så glad, hon höjde rösten och sa -Paula dom visste allihop, jag har visat dom bilder och har berättat om Theos rygg. Konstigt tänkte jag att vuxna människor inte kan ta ansvar för det dom gör eller inte gör. Jag litar tyvärr inte på någon och det som är så trist är att vi har med dom att göra hela tiden. Hon sa att det inte var bra för Theo och att en MagnetRöntgen ska göras så fort det bara går. Jag undrade om dom skall operera Theo i Umeå om det blir aktuellt.  -Nej det blir inte där för dom är specialister på vuxna och inte barn. Så nu vet vi inte om det blir i Göteborg eller Stockholm i så fall. Vi får helt enkelt vänta och se vart dom skickar oss, men det är vi å andra sidan vana vid.

Men nu vet vi inte om Theo har ont eller hur farligt det är för honom att "Spinalvätska" rinner ut. Men vi är ju bara "föräldrarna som överreagerar och oroar sig i onödan", för det var ju bara ett vanligt blåmärke som han hade.

Hur ska detta sluta? Blir så arg när jag bara får höra att "-så ser det ut för vår sjukvård idag". Men det är ju dom som är vår sjukvård, det är dom som jobbar där! Är det inte deras ansvar att lyssna på patienter och nu i Theos fall lyssna på oss för det är ju vi som är hans röst. Men nej, det är inte någon som lyssnar så nu strejkar jag och kommer inte att berätta ett knyst för någon mer.

Får se hur trevligt det kommer att vara att sammarbeta med mig....inte så kul känner jag på mig.

Theos läkare sa att hon vill att en Genetiker skall titta på honom och att hon kräver en Diagnos på Theo. Men vi måste vänta för hon kan inte komma hit bara för Theos skull, det måste vara för flera barn... V Ä N T A  nu igen? nä det menar du inte, vad betyder det ordet? har aldrig hört det förr. Hon vill också att jag och Tommy skall komma in i någon förening så att vi kan få hjälp...... oj så generöst av henne efter tre år. Tackar och bugar. Men det bästa av allt var när hon sa till mig    -vet du Paula? det är bra att fler läkare har sett hur Theos rygg ser ut, för nu vet dom att det är inte något "lurendrejeri". Skall vi skratta eller gråta? Jag vet faktiskt inte. Vissa människor har ett förmåga att inte veta när dom skall hålla tyst.

Theo, Tommy och "A" var på BVC för att mäta och väga och tyvärr så ser det fortfarande inte så bra ut på viktkurvan. Hon skall kontakta Theos läkare som i sin tur skall kontakta en Dietist som kanske har någon sort av extra näring som vi kan få till Theo. Nu får vi se hur länge det tar innan dom tar tag i det.

Det regnar idag så vi har inte gjort så mycket. Tommy är lite förkyld och jag känner mig också lite krasslig.

Markus ringde igår och han trivs bra i Skåne. Han tycker att det är en väldigt bra skola och han har gjort två prov där han fick MVG på båda! Bra Markus!! Han lagar mer och mer mat nu också.

Min äldsta son mår också bra. Jag pratar med honom ofta och det känns bra att det funkar bra för dom båda, så nu är det lite mindre att vara orolig för.

Vi har pratat om att åka till Sundsvall idag, för det är jätte tråkigt väder så då kan det vara skönt att gå en runda på Ikea, vi får se hur det blir.

Önskar er alla där ute en underbar helg.

Kram/Paula

 

Lördagen den 25 september 2010 kl. 09:38

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238