Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

B A D

Idag var det så äntligen dags för bad igen. Efter att ha varit uppehåll hela sommaren så var det ett välkommet inslag i vardagen. Det var även premiär för "A" att vara med och hjälpa till. Det fungerade perfekt och det är verkligen skönt att vi har fått en avlösare som verkligen bryr sig om Theo och är ansvarsfull. När Theo kom hem var han jätte trött och somnade ganska direkt.

Vi hade fått en tid hos en Kurator för att prata, Paula och jag. Det har vi nämligen inte fått något erbjudande om innan. Det kan vara jobbigt att vara förälder och ännu jobbigare att vara förälder till ett handikappat barn. Det sliter mycket på förhållandet och man har knappast tid för varandra. Allt kretsar kring Theo och hans behov av naturliga själ. Därför skulle det vara skönt att ha någon som lyssnade på oss när vi berättade om hur vi känner och hur vi mår.

Men tyvärr så var vi tvugna att avboka tiden hos Kuratorn. Vi hade besök av Theos Specialpedagog idag och när Paula visade henne Theos rygg så tyckte hon att vi skulle åka och visa upp den på "Barnavdelningen" på sjukhuset. Nu har ju Theo haft sitt "blåmärke" på ryggen bra länge. Det är ju ända sen vi var i Gbg och dom gjorde LumalPunktion som den har varit sådan. Innan sommaren gjorde dom ju en flatröntgen på ryggen, men vi har inte hört något om resultatet än. Därför åkte vi upp till sjukhuset och där fick vi träffa två olika läkare. Dom tyckte inte att det såg bra ut och dom tror att det kan vara vätska som läcker ut från ryggraden. Nu har dom beställt en Magnet Röntgen, för där kan dom se mera hur det ligger till. Det värsta är att Theo måste sövas ner igen och det känns inte trevligt, men sist gick det ju bra så man skall väl inte oroa sig. Om man upptäcker att det verkligen läcker ut Spinalvätska så kan det bli aktuellt med en operation och då blir det ytterligare en nersövning. Stackars liten som skall gå igenom så mycket.

Inte för att vi har några bevis men när dom berättade att det kan göra ont när vätskan sipprar ut, så tänkte både Paula och jag att det kanske är därför som Theo har sin lustiga sovställning. Han har för vana att sätta sig upp och lägga huvudet mellan benen, dubbelvikt som en fällkniv. Jag fattar inte hur den ställningen kan vara skön. Själv skulle jag inte kunna för det är något som tar emot, men det kan ju vara så att det är enda ställningen där han inte har ont. Det är kanske därför som han vaknar mitt i natten och skriker. Ja, jag vet inte, vi får helt enkelt vänta på svaret från röntgen.

I morgon kommer dom och monterar den nya bilbarn stolen till Theo. Det blir spännande att se hur Theo reagerar på att sitta på rätt håll och se frammåt.

Nu är det nästan läggdags och det är dags att sluta skriva.

Hoppas ni får en God natts sömn och en bra dag i morgon.

Kram Tommy

 

Onsdagen den 22 september 2010 kl. 21:50

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238