Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tillbaka till röran.

Nu har vi kommit hem igen efter några dagar i Skåneland. Det var ganska mycket att stå i och i Fredags var det ju begravning. Det är aldrig roligt att gå på begravning och speciellt inte när det är en nära anhörig som man saknar. Men på något vis så blev det ändå en fin stund där vi fick ta förväl av min kusin. Theo var med nästan hela tiden, men det blev för mycket efter ett tag i kyrkan. Man skulle ju sitta helt tyst, hm jag kan säga att det var bara Theo som hördes. Vi hade med oss lite Majsbågar, men det fungerade bara ett tag så vi bad Markus gå ut med honom i vagnen så att det blev lugnt igen. Det var många fina blommor som kantade kistan och minnesstunden efteråt var fin. Men Theo var väldigt trött så det var nätt och jämt som vi fick i oss lite smörgåstårta. Innan det var slut så åkte Markus och jag till Helsingborg för att köpa något till hans dator och vi tog Theo med oss så att han kunde sova i bilen.

I Lördags eftermiddag lämnade vi Theo hos moster och morbror. Markus var också där och hjälpte till. Tack för att vi fick lite tid för oss själva!! Vi åkte till Väla Centrum och nyinvigda IKEA. Det är helt underbart att bara få strosa omkring utan att behöva stressa. Sen gick vi ut och åt på "Cantina" i Helsingborg som är lite av vårt stamställe med god mat och mysig omgivning.

I går vaknade Theo vid femtiden då han fick välling. Sen satte han sig upp i sängen och "pratade" lite. Vid halv sex tiden gick jag upp och packade ihop allt som skulle med på hemfärden. Theo var jätte snäll och satt bara och tittade på. När Paula vaknade så var allt klart, så det var bara att äta frukost och sen åka iväg. Det känns svårt att lämna moster och morbror när man vet att dom skulle behöva vår hjälp. Vi kom i alla fall iväg vid åtta tiden och sen flöt det på bra hela vägen hem. Nu har man åkt den vägen så många gånger så det känns inte så långt faktiskt.

På kvällen kom vi hem och när vi tittade in såg vi att vardagsrumsgolvet var färdigt. Det blev jätte fint, men så var det ju alla möbler som skulle tillbaka igen. (Pust) Vi fick hjälp av en granne med att flytta tillbaka dom tyngsta möblerna. Men det var ändå skönt att få det färdigt i går så att Theo kunde sova i sitt eget rum igen. Men på grund av att det nya golvet är lite högre så har det blivit lite höga lister mellan rummen. Då kan inte Theo ta sig över dom med sin nuvarande gåstol, så han åker över men kommer inte därifrån sen. Då skriker han och någon måste komma och hjälpa honom. Jag tror att den nya gåstolen skall fungera bättre, för den har större hjul men vi får se.

I dag har jag jobbat igen efter "minisemestern" och det kändes bra att komma igång igen. Efter jobbet fick vi besök av ett assistansbolag, som kom och pratade om vad dom kan erbjuda. Vi får se vad det blir av det hela, men det skulle vara bra om vi fick assistanshjälp. Försäkringskassan vill också ha ett ord med i frågan, så man vet ju aldrig hur det går. Idag har "A" varit här för första gången. Jag glömde nästan att berätta för jag var ju på jobbet, men det är killen som skall hjälpa oss med Theo. Han och Theo verkar komma bra överens och det verkar lovande. Till att börja med skall han vara här två timmar om dagen, sen får vi själva bestämma med honom hur vi skall lägga upp timmarna. Hoppas att det blir bra och att Paula får lite avlastning.

 

Ha en skön kväll och natt.

Tommy.

 

 

Måndagen den 20 september 2010 kl. 21:43

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238