Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hm....den där sovmorronen

blev det ingenting av. "Mormor" hade en massa saker att fixa innan hon skulle resa bort inom sitt jobb, så vi tyckte att Theo kunde sova hemma. Vi tömde bort hela vardagsrummet och på Söndag kväll var allting klart till gubbarna som skulle komma på Måndag morgon för att byta golv.

Måndagen var minst sagt fullbokad med möten och jag skulle till läkaren redan klockan 10:30. Jag var där i en och halv timme sedan var det dags för ett möte 12:00. Vi skulle träffa någon från kommunen och prata om LSS och det gick bra. A skall börja jobba med Theo nu, men vi tar det väldigt lugnt och det får ta den tid dom två behöver för att lära känna varandra och känna sig trygga.

Sen klockan tre var det dags med nästa möte och den här gången var det planering uppe på Habiliteringen om vad som ska göras och vad vi önskar oss. Jag bröt ihop på mötet och bara grät för jag tycker inte att vi blir hörda och allting skall ta så himla lång tid.

Jag är helt slut och vet inte hur länge till jag orkar och det skrämmer mig att det inte finns den hjälp där ute för föräldrar med barn med dom svårigheter som Theo har. Trist men sant, man tror att allt bara flyter på, men det gör det inte. Det tar evigheter att få något svar. Dom  har ju röntgat Theos lille rygg och det är bra länge sen nu, men vi har inte fått något svar än. Sen skall man ringa runt, fixa och dona hur orkar man?

Dom två sista nätterna har varit väldigt jobbiga både för Theo och oss. Det underlättar inte heller när man måste åka runt, runt med bilen bara för att det lever om alldeless för mycket här hemma. Det är ju på grund av att dom byter golv men det vet ju inte Theo.   I går kväll så vägrade han att dricka sin älskade välling, men det är så Theo fungerar, så fort det är för mycket då matvägrar han. Sen har han varit väldigt glällig idag också. Han hade somnat efter lunch, men då kom snickarna tillbaka och bankade och då vaknade han förstås och var inte på något bra humör. Vi fick åka bil ganska länge innan han lugnade sig och somnade.

Tommy åkte till jobbet och pratade med chefen som är mycket förstående. Han fick ledigt resten av veckan så att vi kan åka ner redan i morgon bitti. Då slipper vi röran här hemma och Theo får det förhoppningsvis lite lugnare.

Det blir en dag extra i Skåne och det kan vara skönt.

Ha det bra

Kram Paula

 

Tisdagen den 14 september 2010 kl. 20:40

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238