Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ny dag, nya tag.

Gårdagen var lite bättre och det var skönt att träffa min kurator i Fredags, men det var väldigt jobbigt så jag fixade inte mer än en halv timme, sen orkade jag inte mer. Tommy hämtade mig och vi åkte hem och lagade middag. Det var väldigt lugnt vi satt och tittade på tv, jag kommer inte ihåg vad vi såg men 22:00 så gick vi och lade oss. Jag har väldigt svårt med sömnen just nu, men det har varit så förr, så det är bara  att vänta på att det ska gå över.

Igår var vi på sta'n en snabbis, det var invigning av Bottniabanan. Någon glimt av kungen såg vi inte men det var massor av folk i lilla Ö-vik igår. Theo träffade sin kusin och moster hennes man var också med. Trevlig att få träffa Isabela för det var ett tag sen nu och hon har blivit så stor gumman min. Sen åkte vi hem och lade ner Theo för han var jätte trött, men sov inte mer än en halv timme ändå.

Sen har min äldsta son ringt och klagat över att hans mage gör ont och det vill inte ge med sig. Jag tyckte att han skulle söka en läkare så att dom kan kolla upp vad det är. Då kan alla vara lugna och behöver inte spekulera om vad det kan vara.

I går kväll efter att vi hade lagt ner Theo så satt vi ute och åt surströmming, mm vad gott det var. Vi var ca. 4 familjer som trotsade kylan och satt ute. Själv så hade jag 3 filtar och kängor men mina fötter var iskalla. Klockan var lite över elva då jag och Tommy gick in, då var jag så frusen att jag inte kunde somna, men trevligt var det iaf. 

Vi har haft många blöjbyten här på förmiddagen, hm det ena efter det andra. Theo har ingen diarré men han har bajast en  hel del Det är kallt idag så jag vet inte vad vi skall hitta på. Jens skickade ett sms och undrade vad vi skulle göra i helgen, jag skrev att vi var upptagna i i går men att det var lugnt idag. Får se om dom hör av sig annars blir det nog att vi åker en sväng med bilen, så Theo får sin dagliga dos. Jag måste också försöka att hitta inspiration till att laga någon mat, men vad vet jag inte, är det någon som har något tips? för min hjärna funkar inte för tillfället.

Tack alla er som har ringt, skickat sms, och skrivit här på bloggen, det värmer att veta att ni finns där.

Önskar er alla en mysig och lugn Söndag!

Kram/Paula

 

Söndagen den 29 augusti 2010 kl. 11:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238