Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi sitter i bilen

på väg hem. Det regnar som bara den och vi har 105 mil framför oss. Vi ska också passa på att hälsa på vår son. Vi saknar honom jätte mycket, sist vi sågs var i Påskas. Skall bli jätte kul att få träffa honom igen. Jag hade svårt att somna igår, tankarna bara snurrade. Vi måste lära oss att leva utan Markus, hoppas att det inte dröjer så länge innan vi bor under samma tak igen, saknar honom redan. Igår var vi på Ullared nästan hela dagen. Tommys moster, kusin och svägerska var med. Det var trevligt och vi gjorde en del fynd. Alla gjorde visst det, för när det var dags att åka hem fick vi knappt plats själva. Theo var super duktig men han hade varit vaken sen kl 05:00 så han blev ganska gnällig vid lunch tid. Då gick vi ut med Theo och en full vagn. Tommy gav honom lunch och stannade kvar hos honom i bilen medan jag gick in med  en tom vagn Efter ett tag  somnade Theo och hans pappa med, det tar visst på krafterna på både små och stora att vara på Ullared. På väg hem åt vi en sen lunch på ett underbart ställe. Det var rent, stort och frächt för att inte tala om maten, som var helt underbar. Har ni vägarna förbi så stanna till i Laxbutiken som ligger utanför Falkenberg. Namnet säger allt, det finns massor av olika laxrätter att välja på.

Vi sov vår sista natt i Skåne hos Tommys bror. Tack ska ni ha familjen Hjalmarsson och även ett stort tack till Tommys moster för att vi fick bo där. Mats, sorry att vi inte tittade förbi innan vi lämnade Skåne. Men vi hörs och snälla du, gå och hälsa på Markus. Han har två  sopsäckar där som han behöver hjälp med att gå och slänga.

Önskar er alla en bra dag.

Kram Paula

 

Onsdagen den 25 augusti 2010 kl. 09:45

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238