Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Söndag

Idag är det lugnt och vi kanske åker ut en sväng, men tyvärr så är vädret lite sämre, med lite regn. Theo ligger i sin säng, men han vill inte sova. Han är lite gnällig i dag så det blir bra att komma ut i bilen.

Igår var vi borta nästan hela dagen. Vi var först i Örkelljunga och fikade, sen åkte vi ner till Helsingborg och gick runt i sta'n. På kvällen var vi och åt mat hos våra kompisar. Tack så mycket för en trevlig stund, fast den inte blev så lång. Theo var ganska trött så han hördes nästan hela tiden.

I morgon börjar Markus Gymnasiet här i Örkelljunga. Kan knappt tro att det är sant, men så är det och nu får vi bara hoppas att allt går bra och att han får många bra kompisar och att han trivs bra. Sen är det bara en dag kvar av vår vistelse här nere för den här gången. Vi planerar att åka hem på Onsdag. Då skall vi även passa på att hälsa på Theos store bror, han har ju inte fått sina presenter från när han fyllde år. Sen har vi pratat lite om att stanna till i Stockholm. Det blir lite jobbigt att åka hela sträckan varje gång. Paula har ringt till Rabih och frågat om det finns möjlighet att sova över hos honom. Om han bara är hemma så skulle det gå utmärkt. Vi får se när han hör av sig. Isf skulle vi kanske kunna gå runt lite i Stockholm också, men vi får som sagt se vad det blir. 

Vi måste ställa i ordning när vi kommer hem. Markus rum får Theo ta över, så det blir till att flytta hans säng dit och lite annat smått och gott.

Nästa vecka så börjar jobbet igen, då är det slut på friheten.

Ni får ha en skön Söndag.

Tommy

 

Söndagen den 22 augusti 2010 kl. 10:00

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238