Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Resan har

gått bra. När vi var framme så blev det ingen vila utan det var dax att börja fixa och köpa massor med saker som Markus behöver till hans nya space. Det känns fortfarande jättejobbigt att Markus stannar kvar här nere, men när vi ser på honom hur glad han är så känns det lättare för mig. Han ser verkligen fram emot att bo själv och det tror jag det. Det har varit väldigt jobbigt hemma på grund av hans storebror och lillebror. Fattar inte att han klarade skolan så bra som han gjorde. Vi bor inte så stort så han har fått vakna när Theo har skrikit och har varit trött när han har gått till skolan. Sen har han fått lämna en del kompisar vars föräldrar inte vill att Markus är med dom på grund att hans storebror är missbrukare. Självklart blir det också skönt att inte behöva höra mamma tala om för honom att han skall städa sitt rum mmMen tack och lov så finns mobil, då kan mamma fortsätta att tjata på honom hihi. 

Igår så var vi förbi hos min svägerska och duschade och vi fick prata en stund innan vi åkte vidare. Theo fick två fina presenter, så tusen tack familjen Hjalmarsson. Idag ska vi ta det lugnt och kanske vi tar en tur till Danmark för det är fint väder och sen på kvällen ska vi till Maria och Peter och äta middag med dom. Trevligt, vi träffades aldrig sist när vi var här nere.

Igår så var jag med Markus hos frisören. På 16 år så är det bara andra gången för honom. Vi har nämligen haft tur att en av mina bästa vänner är frisör, men här nere så känner jag ingen frisör. Ja det skulle vara Mats då, men han är amatör

Nä nu ska jag göra mig i ordning så att vi kan åka.

Önskar er alla där ute en trevlig lördag

Kram/Paula

 

Lördagen den 21 augusti 2010 kl. 09:34

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238