Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det var ett tag sen

jag skrev här. Tommy har haft datorn med sig till Göteborg och jag har varit helt orkeslös eller vad man ska kalla det. Jag har haft det ganska jobbigt med Theo när Tommy har varit borta. Han har inte sovit så bra, så då har det blivit gnäll hela dagarna. Han har krampat ganska så mycket och den senaste varade i nästan 3 min. Det var ganska obehagligt men det finns inte så mycket jag kunde göra för det går inte att få kontakt med honom då. Så för mig var det bara att vänta att det skulle gå över och vara nära så att han kände sig trygg och visste att hans mamma vqr där med honom. Det gör så himla ont i hjärtat att se lilleman så där, men nu ligger han i sin säng och skrattar som bara han kan. Jag har aldrig sett ett barn med så smittande skratt som vår lille Theo. Just då glömmer vi bort alla nätter som vi får vara vakna och att han inte kan prata eller gå. Det finns säkert en anledning till varför han är så ovanligt glad som jag brukar beskriva honom för folk när dom vill att jag ska prata något om Theo. Det är lätt att ge en bild av honom för han är en kopia av sin bror Markus och han är ett riktigt charmtroll, han har dom vackraste ögon som finns och han skrattar som bara han kan.

Vi älskar vår lilleman och hans kalas gick jätte bra. Han hade några vänner på besök och fick presenter, men han åt ingenting mer än bara popcorn. Vår lilleman tycker inte om glass, godis eller dricka, han gillar helt enkelt inte söta saker. Tänk om hans mamma och pappa var likadana

Nu måste jag gå igenom en jätte svår sak i mitt liv igen....Men det är jag ju van vid iofs. Ikväll ska vi åka ner till skåne och vi skall lämna Markus och hans saker, för han kommer att gå i skolan där nere. Hur ska jag kunna leva och fungera utan honom? Ja, det vet jag inte än, det gör så ont i mig. Han har alltid varit en väldigt lugn och harmonisk kille och klok som bara han kan vara. Jag vet att många säger att man skall vara förälder och inte vän med sina barn, men jag och Markus vi är vänner också. Vi har alltid kunnat prata om allt och han har alltid sagt och visat mig på ett fint sätt när jag har haft fel eller gjort något mot honom eller Tommy utan att skrika eller slänga det i ansiktet på mig. Han har varit ett kanon bra stöd för oss när vi fick veta att Theo inte var som många andra barn. Han har haft ett öga på Theo och har sett hur han har utvecklats. Markus har talat om för oss varenda liten sak han har sett hos sin lillebror fast han många gånger har sett det på lite avstånd. Tommy kommer att känna sig ensam, för varje gång jag har varit grinig och sagt mindre trevliga saker till honom så har Markus försvarat honom.

Vi har massor att packa till honom men vet ni vad..... jag har inte gjort något än. Det tar emot, jag kommer att sakna min son så jätte mycket

Han måste laga sin egen mat, ja hur ska det gå till. . . . han som steker mörkt bröd och tror att det är hamburgare(hoppas att han inte läser detta, det var vår lilla hemlis*L*) hur skall han klara att tvätta? Vem skall han prata med när han kommer hem? Vem skall krama om mig och viska i mitt öra -mamma det ordnar sig? Ja det är massor som snurrar i mitt huvud just nu och jag vet att jag måste släppa för det är något som han verkligen vill göra. Jag skall inte stå i vägen för hans drömmar och jag får helt enkelt lita på att den lilleman som står mig väldigt nära kommer att fixa det. Jag får ta tag i mina känslor och funderingar när jag har kommit hem. Älskar dig Markus jätte mycket, det suger att se dig flyga men jag har gett dig dina vingar, nu får du använda dom väl. Vi har hundra fem mil mellan oss men det kommer inte att hindra mamma att vara där när du behöver mig. Idag så kommer någon från kommunen 13:00, vi skall ha ett möte om Theo. Jag berättar mer så fort vi får veta något.

Önskar er en underbar dag.

Kram/Paula

 

Tisdagen den 17 augusti 2010 kl. 11:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238