Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemfärd

Ja, då var det snart dags för hemfärd. På Fredag eftermiddag så får iaf jag flyga hem från Gbg. Men som det ser ut nu med en troligtvis regnfri dag i morgon så verkar det som om vi blir klara med hela taket tills i morgon kväll. Då kan ju alla fyra åka hem, men jag som skall på bröllop på Lördag kommer i vilket fall som hellst hem på Fredag kväll. Det skall bli såå skönt att få träffa de mina igen efter nästan två veckor här nere. Speciellt Theo blir glad tror jag, han har saknat mej en hel del och då reagerar han på olika sätt. Bland annat har han inte sovit så mycket, t.ex natten mellan Fredag och Lördag sov han kanske bara tre timmar och den följande natten var inte mycket bättre. Han har vägrat att dricka välling, vilket är mycket ovanligt eftersom det är hans favoritstund innan han skall sova i vanliga fall.

Paula har fått slita hårt och är verkligen i  behov av sömn och vila. Det skall hon få när jag kommer hem. Hon behöver vila sin rygg, för det frestar på den när hon skall lyfta Theo själv hela tiden.

Nu har Markus fixat sin moppe, så att den fungerar igen. Den har ju stått obrukbar ganska länge nu. Han var och lagade den för några dagar sen, men det höll inte riktigt. Nu skall den iaf vara klar att köra, så att han kan kan ta den med ner till Skåne. Den kan komma väl till pass när han skall köra till skolan och kanske även åka och hälsa på någon.

På Tisdag blir det nog att vi åker ner. Skall hyra ett släp för att ta ner moppen och ett kylskåp och lite annat smått och gott som Markus behöver där nere.

För min del skall det bli skönt med en eller två veckors semester efter att ha varit borta i nästan två veckor. Jag har ju bara haft tre veckor än så länge.

Nu måste jag snart sova, för jag känner mig ganska så trött. Jobbade nästan till halv åtta i kväll, men vad gör man inte för att bli färdig.

Ni får ha det så bra.

Tommy

 

 

Onsdagen den 11 augusti 2010 kl. 21:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238