Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Göteborg

Nu har det gått några dagar sen jag anlände till Göteborg. Arbetet flyter på, fast med mycket strul av både ena och andra sorten. Idag skulle det regnat hela dagen enligt meterologerna, men dom hade fel som tur var. Det har ju hänt förr, men denna gången var det speciellt välkommet. Vi bor på ett hyfsat hotell som inte är något lyxhotell på något sätt. Men en sak är iaf bra och det är frukosten som man får. Jobbet är nere i Kollered och det tar ca 20 minuter att köra dit. Det är en ny skola som tar form och det känns alltid kul att göra något för barn.

På tal om barn så har Theo varit på sjukhuset. Det var i går som han hade fått en tid för att röntga ryggen. Paula och en granne åkte dit och det gick visst riktigt bra. Dom fick ta några bilder, men vi får hoppas att några blir bra. Theo var inte så ledsen, men han gillar ju inte när man håller fast honom. Nu får vi hoppas att dom kan se något på bilderna så att han slipper Magnet Röntgen. Den skall annars också genomföras i Ö-vik. Ja, det är mycket som vår lille älskade kille skall gå igenom. Snart är semestern över och då får vi hoppas att dom tar nya tag i jakten på hans sjukdom.

Det är tur att man har datorn med sig så att man kan titta på lite bilder på dom där hemma, då känns det lite lättare att vara hem ifrån.

Markus var sjuk i går, jag vet inte vad det var men han hade feber och kräktes också någon gång. Men redan idag så var han mycket bättre, så det var nog inget farlig. Annars är det ju typiskt att allt skall hända när man är borta.
Paula hade väldigt ont i ryggen här om dagen, men det har också blivit mycket bättre. Det känns så skönt att det blev bra fort.

Jag saknar min familj, men jag vet ju att det inte dröjer så länge innan jag får träffa dom igen. Älskar dom jätte mycket. Med lite flyt så blir vi klara och får flyga hem till nästa helg. Jag hoppas verkligen att det blir så för jag vill inte missa bröllopet.

Skall snart sova för man blir ganska sliten efter en dag på taket.

Ha det bra och sköt om er alla.

Tommy

 

 

Torsdagen den 5 augusti 2010 kl. 19:44

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238