Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mellandagar

Vi har nu kommit hem igen efter nästan 4 veckor nere i Skåne, med en avstickare till Stockholm med jobbet för mig då. Vi åkte upp i Fredags morse och det var en ganska seg resa måste jag säga. Vi stannade flera gånger och pausade. Men vi kom i alla fall fram lyckligt och det är vi tacksamma för. Theo var ganska gnällig på största delen av resan, men man vet inte vad det är som stör honom. Det kan ju vara så att han har ont någon stans och troligtvis så är det magen som krånglar. Men det kan ju helt enkelt bara vara som att han är less på att sitta så länge i bilbarnstolen. Denna resan hade vi fått lite förstärkning i barnpassandet, det är nämligen så att en bekants dotter följde med oss upp till Ö-vik. Hon skall vara här i två veckor. Hon tycker det är spännande när det händer saker och hon gillar att resa, så hon nappade direkt när vi frågade om hon ville följa med.

Det blir ingen lång vistelse här hemma för min del. Halv fem på morgonen åker jag taxi till Umeå och sedan vidare med flyg till Arlanda och sedan till Göteborg. Det är jobb som väntar igen och det är beräknat att ta ca en och en halv vecka. Nu får man hoppas att vädret blir bra, men det får gärna va lite svalare än förra gången.

När jag kommer hem igen är det bröllop på Lördagen och det skall bli trevligt. Sen får vi packa ihop lite saker till Markus och troligtvis hyra en släp för att åka ner till Skåne igen. Denna gången blir det bara en vecka. Det kommer att kännas tomt utan honom när vi åker upp.

Nä nu skall jag umgås med familjen innan jag åker.

Ha det så bra.

Tommy.

 

Söndagen den 1 augusti 2010 kl. 11:14

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238