Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gnäll Gnäll och åter gnäll.....

det är vad Theo har gjort dom senaste dagarna. Så fort man vaknar så hör man hans gnäll och man kan inte precis skylla på värmen nu för det har blivit kallare här nere i Skåne. Både igår och idag så blåser det och igår kväll så kom det regn och det håller på än. Vi får väl hoppas att det är inte slut på sommaren än för vi har inte haft någon semester än.Det finns inte så mycket att skriva om, det är bara så tråkiga dagar när man ser vad sjukdom kan göra med människor. När det kommer så nära en som det bara kan komma, då är det verkligen jobbigt. Tommys kusin har fått lämna "Hospice" och är här hemma nu. Vi har fixat plats till sjuksäng och allt annat och vi har fått träffa massor med nya människor som nu kommer hem och hjälper henne med det hon behöver. Det är ingenting läkare kan göra, så nu är det bara att vänta. Men jag måste säga att jag aldrig har träffat någon som kämpar så hårt som hon gör, fast det är inte så mycket kvar av den lilla kroppen. Igår så ville hon åka till "Familia" och "Citi Gross"! Jag trodde aldrig att hon skulle klara av det men det gjorde hon minsann, helt otroligt vilken vilja.

Vi träffade Mats, Rickard och Karin sent på kvällen och vi åt en riktig god middag. Det var väldigt trevligt att få skratta och göra något annat än att tänka på sjukdom och lyssna på lilleman när han gnäller Just nu så matar Tommy honom och det är bara han som låter i hela huset, han har kanske kommit i tre-års troståldern *ler* Idag ska vi åka till Tommys mosters man som ligger på sjukhuset än. Ja vi funderar på att åka hem nu på Tisdag eller Onsdag, men vi får se vad det blir.

Önskar er alla där ute en trevlig söndag.

Kram Paula

 

Söndagen den 25 juli 2010 kl. 12:32

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238