Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Pappa Tommy

är hemma igen, skönt för vi har saknat honom så otroligt mycket. Det har varit en jobbig vecka, inte bara för att det har varit jätte varmt utan för att få se dom man tycker om lida och förändras  av sjukdom. Det väcker gamla minnen som när min mamma var sjuk, usch.

Theo har fått fin färg utan att vi har badat något, det ända vi har gjort är att vi gått fram och tillbaka från bilen till "Hospice" och samma till det andra sjukhuset där Tommys mosters man ligger. Lilleman är i alla fall solbränd och idag har han blivit 2 år och elva månader. Man kan knappt tro att han snart är tre år.

Han har varit lite grinig och han har andats lite häftigt. Hans läkare ringde igår och hon tyckte att vi borde åka till Helsinborg och kolla läget om han inte slutar. Men det kan vara att det är jobbigt för honom när det är så varmt. Han har sovit dåligt också, men det är inte värmens fel för vi sover på bästa platsen i huset när det är sådan värme, nämligen i gillestugan där det är riktigt svalt och skönt.

Nu sitter vi ute på altanen, jag skriver blogg och Tommy läser tidningen. Theo sover, han somnade efter att han fått sin medicin. Markus är hos Mats och skall sova över där. Då kan dom titta på film halva natten och sova halva dagen, men det är ju det som kallas semester. *ler*

Jag har gjort något som jag inte borde ha gjort, nämligen börjat att röka efter 6 års uppehåll. Ja, jag vet det är dumt, men det har bara varit för mycket runt omkring mig ganska länge nu. Ja det är inte heller någon bra ursäkt men nu är det bara så det är. Får väl se hur det blir när vi kommer hem igen.

Louise och hennes familj är också i Skåne, så vi skall träffa dom i morgon, konstigt att se dom här nere. Vi skall bada, grilla och ha det riktigt trevligt, för det har bara varit sjukhus varje dag sen vi kom hit, så imorgon både vill och behöver jag ett breake.

Ikväll ska vi äta jordgubbar med grädde, mm vad gott. Det var så att jag åt det för någon kväll sedan när jag pratade med Tommy och han blev så sugen så jag lovade att ha det när han kom hem och har man lovat så får man hålla det.

Imorgon är inte vilken dag som hellst, min äldsta son fyller 20 år!, kan knappt fatta att jag har en så stor kille. Så GRATTIS gubben min, mamma ringer dig imorgon och alla paket tittar in nästa vecka. Ringde dit igår och pratade med någon av personalen och undrade om dom hade tänkte fira honom. -Ja, sa han vi ska ge honom en tröja.    -Hm, sa jag det är inte det jag menar med att fira, jag undrar om ni ska ha någon tårta? -Jag vet inte, svarade han. Då sa jag att dom kunde ge mig ett kontonummer så skulle jag sätta in pengar så att dom kunde köpa en tårta till honom, för det är ett måste när man fyller år. Han småskrattade och sa att han skulle hälsa husmor att hon skulle baka en tårta till honom. Jag tackade så jätte mycket och det kändes som en stor lättnad när jag fick höra att min son skall få en tårta imorgon.

Nä, nu skall jag njuta av den fina sommarkvällen och umgås med min man.

Önskar alla där ute en trevlig helg!

Kram/Paula

 

Torsdagen den 15 juli 2010 kl. 22:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238