Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hett hett hett

Ja, nu har vi fått en riktig sommar. Sitter just nu på hotellrummet i Sollentuna efter dagens jobb. Jag kan säga att det var riktigt varmt uppe på taket i Sigtuna. Tror att det var ca 33 grader varmt, men som tur var så kom det lite moln mitt på dagen så att man kunde härda ut. Fast nu känner jag att solen har tagit en hel del. I morgon blir det solskydd på. Hoppas bara att vädret håller i sig så att det inte blir regn, fast det kunde gott vara lite svalare. Taket är beräknat att vara klart på Fredag, så då kör jag ner till Skåne igen och de nära och kära. Paula, Markus och lille Theo är nämligen kvar där nere.  

Man skäms nästan att vi inte har skrivit något här i bloggen på så länge, men det är speciella omständigheter som har gjort att det har tagit sådan tid. Förra Måndagen åkte jag till jobbet och pratade med cheferna och dom gav klartecken att jag kunde ta semester förra veckan. Då åkte vi ner till Skåne natten till Tisdagen för två av mina närmaste släktingar har blivit sjuka och vi kände att vi ville åka ner för att hjälpa dom. Så hela förra veckan var det många sjukhusbesök. Det är inte roligt att se nära och kära bli sjuka och svaga. Man känner sig så maktlös, det finns inget man kan göra mer än att finnas till för dom och hjälpa så gott man nu kan.

Vi har tänkt att stanna i Skåne en vecka till efter denna. Sen måste vi nog åka upp till Ö-vik igen för att fixa lite och träffa grannar och kompisar. Nu är det ändrat så att jag måste åka på jobb redan vecka 31 så det blir inte så mycket ledighet i sträck.

Men vecka 33 åker vi ner igen, för då skall vi skjutsa Markus. Han skall ju flytta ner till Örkelljunga och börja gymnasiet där. Vet inte hur vi skall klara det, för han är så duktig och hjälper till med att passa Theo och med lite av varje. Sen kommer man att sakna honom väldigt mycket, för han är en så fin kille. Jag tror nog att vi flyttar ner ganska snabbt när vi saknar honom.

I dag har vi fått svar från Försäkringskassan att vi blivit beviljade stöd för anpassning av bilen. Det innebär ju att vi kan ta kontakt med företaget som har visat oss den nya bilstolen till Theo. Hoppas att det blir riktigt bra, så att han sitter skönt och säkert. Han kommer ju att sitta framåtvänt så han kan se så mycket mer när vi kör, det blir säkert kul.

Theo gillar inte heller värmen som är nu, han skriker mycket och har svårt för att äta. Han vill hellst bara dricka och det är ju egentligen bara bra, för det måste man ju.

Nu skall jag umgås lite med dom andra och sen försöka sova, men det blir nog inte så lätt.

Ha det så bra i sommarvärmen och glöm inte att dricka mycket.

Tommy

 

 

Måndagen den 12 juli 2010 kl. 19:27

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238