Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Regn

Idag har det kommit några regäla regnskurar, annars har det varit ganska fint väder nu några dagar. Paula har varit ute med Theo i vagnen när jag har jobbat. Det är så mycket lättare när det är soligt och regnfritt. Får väl hoppas att det blir fint till helgen också, för då är det ju den årliga Hamnfesten här i Ö-vik. I år är inträdet gratis och Rix-Fm festivalen ingår också på Lördagen. Vi har tänkt oss att gå dit en sväng och titta runt lite. Man träffar alltid en massa folk som man känner och så är det ju kul när det händer något i stan.

Idag jobbade jag bara 2 timmar, för Paula ringde och sa att hon hade så ont i huvudet och att hon mådde illa. Jag åkte hem för vård av barn och tog hand om Theo så att Paula kunde vila och kurera sig. Det gick inte att gå ut pga vädret, men vi roade oss här inne i stället. Jag tränade att gå med Theo och han försöker att ta några steg när man håller honom i armarna. Men det är inte så lätt, så det blir lite hit och dit, fast han tränar ju benen iaf.

Vi har inte hört något om bilbarnstolen vi skulle få än och det blir säkert inte innan semestern, men vi klarar oss ju ändå. Den skulle vara bra att ha när vi åker ner till Skåne, för det blir nog en tur dit under min ledighet, men vi vet inte vilken vecka och hur länge vi skall stanna än. Jag skall ju till Stockholm och jobba vecka 28 och sen blir det nog till Göteborg vecka 32-33. Där i mellan är det tre veckors semester som det ser ut nu. Vi hade ju pratat om Gotland, men det blir nog för dyrt tyvärr.

Den 6 Juli har Theo fått tid på Röntgenavdelningen. Dom skall titta på hans rygg eftersom ryggraden fortfarande är lite missfärgad efter Lumbal punktion i Göteborg. Det är bara en flatröntgen denna gång, men sen blir det Magnetröntgen också.

Ha det bra och sköt om er alla.

Tommy

 

Torsdagen den 1 juli 2010 kl. 13:51

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238