Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Midsommar och övningskörning.

Ja, så har det blivit midsommar också. Det känns lite vemodigt att sommaren har nått sin höjdpunkt fast det har inte varit så mycket till sommar än. Men det kommer säkert lagom till semestern, det brukar ju bli så. . . eller? Den här veckan har vi varit trötta och utan energi. Vet inte om man skall skylla på Lilleman, men han har haft en viss ovana att vakna alldeles för tidigt. Men det har i alla fall inte blivit något skrivit här i bloggen på flera dagar, så ni får ursäkta. Men det har inte hänt något speciellt förutom att vi var på "habben" i Torsdags och tränade med Theo.

I går var det midsommarafton och vi hade gårdsfest här ute på gården. På eftermiddagen började vi med jordgubbstårta hos en granne. Senare på kvällen kom det ganska många hit och vi grillade och åt sill med nypotatis till. Vädret var soligt och fint hela dagen, men när det var dags för oss att börja med maten och äta då började det att regna. Typiskt, men det ordnade sig på något sätt ändå. Vissa satt ute och några fick sitta inne och äta. Men det var riktigt gott, jag älskar matjesill med nya potatisar och gräddfil till. Vi avslutade med jordgubbar och vispad grädde. Mums.

Paula och några andra tjejer på gården var och samlade ihop kvistar och blommor så dom tillverkade en Midsommarstång som vi reste med hjälp av en gatlykta. Den blev väl inte helt perfekt men fungerade ändå till att dansa runt. Har filmat lite och tagit några bilder som ni kan titta på.

Men dagen var ganska jäktig och det var mycket folk hela tiden som sprang hit och dit, så det blev nog för mycket för Theo. När klockan var sju på kvällen och det var dags för nattning så ville han inte ha någon välling alls. Han vägrade vänligt men bestämt. Ja, och då var det ju bara till att lägga ner honom ändå, men se det ville han inte vara med om. Han upprepade ordet "äng" hela tiden, men det är så frustrerande att inte förstå honom. Man försöker att tänka ut vad det är han vill, men det lyckades inte. När vi lade honom började han storgråta och tårarna rullade ner för dom söta små kinderna. Det var inget annat att göra än att ta upp honom och ha honom i knäet tills han blev så trött att han inte orkade kämpa mot mera. Klockan blev mer än halv tio innan han somnade, men han sov inte längre för det.

Idag var vi på macken och köpte en övningskörningsskylt, så nu har Markus varit ute och kört två gånger. Han är så duktig, det går hur bra som helst. Det är bara till att öva och öva så ska han säkert kunna ta körkort ganska lätt.

Men nu skall vi gu ut och äta rester från igår med några grannar.

Ni får ha en fortsatt trevlig Midsommar.

 

Lördagen den 26 juni 2010 kl. 16:01

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238