Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Pappa och Theo

Är förkylda dom hostar och Tommy har ont i halsen, så det är ganska lugnt här hemma. Vi hade tvättid igår annars har det inte hänt så mycket. Jo förresten, vår telefon fungerar inte längre. Vi kan ringa ut från ett jack, men om man ringer hit så är det upptaget. Vi har anmält det så vi får väl se när det kommer någon tekniker hit.

I morse kom vår kurator och pratade med oss, men nu har hon semester så vi ser inte henne förrän till hösten. Tror vi bokade tid i mitten av Augusti.

Idag regnar det ganska mycket så vi får nog hålla oss inne, skall kanske bara åka och handla lite mat. Det verkar inte som om vi får någon värme i sommar. 

Vi har nu skickat iväg mail till den hemsidan som vi skrev om och väntar nu på ett svar, hoppas att dom hör av sig så att vi får veta lite mer om vad dom har gått för väg.

Ni får ha det så bra.

Kram Paula.

 

Fredagen den 18 juni 2010 kl. 12:43

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238