Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gårdagen

var lugn, vi åkte och handlade färska bullar och lite annat som vi behövde till frukost. Sen gick vi på stan och tittade på folk och köpte lite ost i delikatessbutiken. Det har blivit en tradition att äta ost på Lördagar. Sen tvättade vi, fast det var inte så mycket tvätt, men ändå skönt att få bort. Markus har haft sina kompisar här hela helgen, dom har sovit över och åkte inte hem förrän idag.

Vädret har varit så där, lite regn, lite sol emellanåt och det blåste ganska bra igår men det var varmt ändå. En kompis kom till oss och var här tills på kvällen. Jag gjorde hemmagjorda hamburgare fyllda med ost som Markus kompis hade önskat sig, vår kompis åt också med oss. Senare skjutsade vi hem henne och på väg tillbaka fick vi ett sms från en granne som sa att vi kunde komma över. Så när vi kom hem gick vi bara raka spåret dit och tog med oss våra ostar. Men vi var ganska trötta, Tommy hade bara sovit ca 8 timmar sen han kom hem, men jag har fått sova ut och ta igen mig. 

I morse passade Markus Theo strax efter 06.00 så då kunde vi sova ut, så Tommy känner sig riktig pigg nu tror jag.

Idag är det fint väder och Theo har fått tillbaka sin matlust igen, skönt att se lilleman äta så bra igen. Han är ju så liten så han behöver nog all näring han kan få. Hans hosta är kvar men det rinner inte lika mycket från hans lilla näsa.

Vi vet inte än vad vi skall hitta på idag, vi kanske skall åka och hälsa på min "tant" som jag kallar henne. Hon har bott granne med oss, men har flyttat för två veckor sedan. Hon har redan varit här två gånger och hon vill att vi ska åka till henne så jag tror nog att det blir så. Annars är det väldigt lugnt som det brukar vara på söndagar. Det är skönt att bara vara.

Önskar er alla där ute en trevlig söndag.

Kram/Paula

 

Söndagen den 13 juni 2010 kl. 13:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238